Bölge Haber Girişi : 08 Şubat 2010 15:00

Kadınların korkulu rüyasıydı!..

Kadınların korkulu rüyasıydı!..
Erzurum'da önceki gün yaşanan gasp olayının zanlısı polisin sıkı takibi sonucu yakalandı.

Erzurum Ajans-Erzurum’da önceki gün yaşanan gasp olayının zanlısı polisin sıkı takibi sonucu yakalandı.

Kazım Yurdalan Mahallesi’nde meydana gelen olayda N.İ. isimli kadının evine gece yarısı giren kar maskeli şahıs kadının boğazına bıçak dayamak suretiyle tehdit ve cebir kullanarak kolundaki 4 adet bileziği gasp ederek kayıplara karışmıştı.
 
Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından, gasp olayını gerçekleştiren kar maskeli şahsın yakalanması amacıyla yürütülen araştırma ve çalışmalar neticesinde kar maskeli şahsın aynı mahallede oturan M.B.(21) isimli şahıs olduğu tespit edildi. Şahıs polisin düzenlediği operasyon ile yakalandı. Konu ile ilgili yapılan tahkikat esnasında şahsın Abdurrahmangazi Mahallesi’nde aynı yöntem ve usulle bir ay önce de Ö.K. isimli kadını takip ederek peşinden evine zorla girip kolundan yine 4 adet bileziği gasp ederek alan şahıs olduğu belirlendi.
 
Her iki olayla ilgisi olduğu iddiasıyla yakalanarak gözaltına alınan M.B. sevk edildiği adli makamlarca nitelikli yağma suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.