Bölge Haber Girişi : 30 Haziran 2011 11:47

Kadıoğlu gümüş madalya ile döndü!..

Kadıoğlu gümüş madalya ile döndü!..
Erzurumlu Milli eskrimci Onur Kadıoğlu, Bolu'da yapılan Yıldızlar Türkiye Eskrim Şampiyonasında ikinci olarak gümüş madalya kazandı.

Erzurum Ajans-Erzurumlu Milli eskrimci Onur Kadıoğlu, Bolu’da yapılan Yıldızlar Türkiye Eskrim Şampiyonasında ikinci olarak gümüş madalya kazandı.

Antrenör Mehmet Ali Dayanç’ın öğrencisi Onur Kadıoğlu, bu kez Bolu’da fırtınalar estirdi. Eskrim Federasyonu Faaliyet Programında yer alan ve 25-26 Haziran tarihlerinde Bolu’da yapılan Yıldızlar Türkiye Eskrim Şampiyonası’nda Erzurum Gençliksporlu Onur Kadıoğlu, Türkiye ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Aynı şampiyonada Erzurumlu diğer sporculardan Kaan Civelek ise 14.olabildi. Kafile Başkanlığını Süleyman Perçem’in yaptığı ve Antrenör Mehmet Ali Dayanç yönetiminde 13 Sporcu ile Bolu’ya giden Erzurumlu Eskrimcilerin yüzünü Onur Kadıoğlu’nun elde ettiği ikincilik derecesi güldürdü. Milli sporcu, başarısını antrenör Mehmet Ali Dayanç’a borçluk olduğunu söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.