Erzurum Haber Girişi : 16 Kasım 2011 17:39

Kafkas Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti

Kafkas Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti
Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Erzurum’daki ilk resmi ziyaretini Büyükşehir Belediyesi’ne gerçekleştirdi. Başkan Küçükler’i ziyaret eden Kafkas, “Erzurumlu olsun olmasın, herkesin Erzurum hakkında bir fikri ve bir izlenimi mu
Erzurum Ajans-Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Erzurum’daki ilk resmi ziyaretini Büyükşehir Belediyesi’ne gerçekleştirdi. Başkan Küçükler’i ziyaret eden Kafkas, “Erzurumlu olsun olmasın, herkesin Erzurum hakkında bir fikri ve bir izlenimi mutlaka vardır” dedi.

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Bir takım temaslarda bulunmak üzere Erzurum’a gelen Kafkas, beraberinde AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç ve Bakanlık Müşaviri Zafer Tarıkdaroğlu ile birlikte Başkan Küçükler’i ziyaret etti. Erzurum’un bir tarih, kültür ve medeniyetler şehri olduğunun altını çizen Bakan Yardımcısı Kafkas, “Erzurumlu olsun olmasın, Erzurum’a gelsin gelmesin hemen herkesin Erzurum hakkında mutlaka bir fikri ve izlenimi mutlaka vardır” ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanlığı’nın çalışmaları ve özellikle de Van depreminden sonra başlatılan sağlık seferberliğine dikkati çeken Kafkas, “Van depreminin hemen ardından bölge hastanelerinden hasta sevki başlatıldı. Sayın Bakanımız da, yine depremin hemen ardından bölgeye ulaştı ve çalışmaları bizzat yerinde koordine etti” diye konuştu.

BAKAN YARDIMCISI KAFKAS: SAĞLIK HİZMETLERİNDE KENDİMİZLE YARIŞACAĞIZ

Sağlıkta Dönüşüm Projesi kapsamında verilen hizmetlerin, Türkiye’deki sağlık hizmetlerinin kalite standardını çok yükseklere taşıdığını anlatan Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, toplumun tüm kesimlerinin artık sağlık hizmetlerinden duyulan memnuniyeti ifade etmeye başladıklarını dile getirdi.

Erzurum’un da, Türkiye’nin belli başlı sağlık merkezlerinden birisi durumunda olduğunu vurgulayan Kafkas, şehrin sahip olduğu bu niteliğin ilerleyen yıllarda çok daha çeşitlilik ve zenginlik kazanacağını belirterek, “Yeni hastane projelerinden sağlık kampüslerine varıncaya kadar sağlık hizmetleri bağlamında çeşitli atılımlarımız olacak. Vatandaşlarımız devlet hastanelerinden artık özel sağlık kuruluşu standartlarında hizmet almaya başladı. Bu çıtayı daha da yükseltecek ve halkımıza vereceğimiz sağlık hizmetlerinde sadece kendimizle yarışacağımız bir konuma ulaşacağız.” şeklinde konuştu.

Kafkas’a yeni görevinde başarılar dileyerek, Alvarlı Efe’nin şiirlerinin toplandığı “Nazlı Niyazlar” isimli eseri hediye eden Başkan Küçükler, Oltu Taşı’nın reklamını yapmayı da ihmal etmedi. Başkan Küçükler, Sağlık Bakan Yardımcısı Kafkas’a gümüş işlemeli bir de Oltu Taşı tespih hediye etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.