Kültür-Sanat Haber Girişi : 22 Haziran 2013 18:06

Kafkas gençlik treni yolcularını uğurladı

Kafkas gençlik treni yolcularını uğurladı
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Kafkas Gençlik Treni Erzurum'dan hareket etti.
Erzurumajans-Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Kafkas Gençlik Treni Erzurum'dan hareket etti.

Erzurumlu Gençler, geçen yıl olduğu gibi bu yılda projeye yoğun ilgi gösterdi. Gençlik Treni Kars'tan harekete başlayıp Erzurum, Divriği, Sivas, Amasya ve Samsun güzergâhını izleyecek ve Samsun'da konaklayarak tarihi ve turistik yerleri gezecek.

Gençlerin konaklama ve yiyecek ihtiyaçları trende karşılanacak olup her güzergâhta mola verilip gençlere bu güzergâhtaki turistlik ve tarihi yerleri keşfetmelerine imkân verilecek. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü temsilen ve Kafkas Gençlik Treni Erzurum Proje sorumlusu Mustafa Kocaman, Erzurum Alperen Ocakları İl Başkanı Erhan Ükelğe, Turkuvaz Gençlik Derneği Başkan Yardımcısı Eyyüp Sabri İncegil ve çok sayıda veli Gençleri yolcu etmek için Erzurum Tren Garında hazır bulundu. Projenin Erzurum sorumlusu Kocaman, gençlerin Kafkas treni ile keyifli bir gezi yaşayacaklarını belirterek, yolculuk öncesinde kendilerine başarı dileğinde bulundu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.