Bölge Haber Girişi : 09 Nisan 2012 10:45

Kağızman'a 100 milyonluk yatırım

Kağızman'a 100 milyonluk yatırım
AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, sulama suyu için Kağızman’da 100 milyon TL’lik dev projenin hayata geçirileceğini söyledi.
Erzurum Ajans-AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, sulama suyu için Kağızman’da 100 milyon TL’lik dev projenin hayata geçirileceğini söyledi.
Hafta sonunda Kağızmanlı hemşerileri ile bir araya gelen Ak Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, “Seçimlerde halka ne söz vermişsek bugün yerine getirmek zorundayız bu sebeple Kağızman için söz verdimiz sulama suyu projesini bu yıl hayata geçireceğiz” dedi.
Arslan yaklaşık 100 milyon TL’ye mal olunacak baraj inşa edeceklerini bütün çalışmaların hazır olduğunu ve kısa zamanda ihale edileceği müjdesini verdi
Kağızman Meslek Yüksek Okuluna açılan 8 yeni bölüm nedeniyle öğrenci sayısının artacağını ilçeye gelen öğrencilerin barınma sorununu ortadan kaldıracak bir devlet yurduda yapacaklarını söyleyen Ahmet Arslan Kağızman’a kısa zamanda ciddi yatırmalar yapacaklarını belirtti.
Kağızman - Erzurum bölünmüş yol yapımının da kısa zamanda tamamlayacaklarını söyleyen Ahmet Arslan, Tuzluca’dan Erzurum’a kadar yapılacak yolun hem 14 km daha kısalacağını hem de çift şerit olacağını söyledi.
Kağızman için kalıcı bir askeri birliğinde gerekli olduğunu söyleyen Ahmet Arslan bu konuyla ilgilide boş durmadıklarını ve girişimlerde bulunduğunu söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.