Erzurum Haber Girişi : 28 Aralık 2011 11:06

Kalorifercilerin hava kirliliği tepkisi

Kalorifercilerin hava kirliliği tepkisi
Erzurum’da ki hava kirliliği kalorifercilerini de isyan ettirdi.
Erzurum Ajans-Erzurum’da ki hava kirliliği kalorifercilerini de isyan ettirdi. Erzurum’da ki hava kirliliğinin sertifikasız kalorifercilerin sebep olduğunu söyleyen Genel İş Sendikası temsilcisi Musa Duruk, bağlı oldukları sendikanın kendilerine sahip çıkmadığı gerekçesi ile toplu olarak istifa ettiklerini açıkladı.

Erzurum’da hava kirliliğine sertifikasız kalorifercilerin sebep olduğunu söyleyen Genel İş Sendikasına bağlı 800 işçi, kendilerinin bağlı oldukları sendikanın da kendilerine sahip olmadıklarını öne sürerek sendika üyeliğinden istifa etti.

Genel İş Sendikası Erzurum İl Temsilcisi Musa Duruk, Erzurum’da geçtiğimiz sezon yapılan üniversite kış oyunları öncesinde Çevre ve Orman İl Müdürü Muammer Toraman ile birlikte yürüttükleri çalışma ile hava kirliliğini sıfıra indirdiklerini fakat bu sene kontrollerin zayıf olması sebebi ile Erzurum’da ki hava kirliliğinin insan hayatını tehlikeye düşürecek seviyeye yükseldiğini dile getirdi.

D
uruk, bir kalorifercinin birden fazla binaya baktığını ve bununda insan hayatını ne kadar basite atıldığının resmi olduğunu söyledi. Kontrollerin arttırılması gerektiğini söyleyen Duruk Erzurum’a zehir solutanların bir bir tespit edilmesi ile hem işi bilen kalorifercilerin mağdur edilmeyeceğini hem de Erzurum’da ki hava kirliliğinin önüne geçilebileceğini ifade etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.