Spor Haber Girişi : 28 Mart 2013 15:36

Kandilli'de öğrencilere Curling kursu

Kandilli'de öğrencilere Curling kursu
Aşkale Kaymakamı M.Fırat Taşolar ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'ın destekleri ile Aşkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Kandilli beldesindeki öğrencilere yönelik Curling kursu düzenledi.
Erzurumajans-Aşkale Kaymakamı M.Fırat Taşolar ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'ın destekleri ile Aşkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Kandilli beldesindeki öğrencilere yönelik Curling kursu düzenledi.

Antrenör Elif Kızılkaya nezaretinde Kandilli Lisesi ve Kandilli Güvenç İlköğretim Okulu öğrencileri Curling Arena'da curling öğrenmeye başladı. Kandillili lise ve ilköğretim okulu öğrencileri, oldukça neşeli geçen curling çalışmalarında öğrenciler kısa sürede curling öğrendi. Aşkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şuayip Gacır, curling çalışmalarını Cumartesi ve Pazar günleri curling arenada gerçekleştirdiklerini belirterek, bu kurslarda kendilerine Aşkale Kaymakamlığı ile Erzurum GHSİM'nin destek verdiğini söyledi. Aşkaleli öğrencilerde şu anda Curling Kursu çalışmalarının iyi geçtiğini belirterek, idmanların neşeli geçtiğini ifade ettiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.