Eğitim Haber Girişi : 24 Aralık 2011 16:15

Kar yağışı altında öğrenci eylemi

Kar yağışı altında öğrenci eylemi
Erzurum`da Türkiye Gençlik Birliği (TGB) mensubu bir grup öğrenci, kar yağışı altında eylem yaparken herhangi bir olumsuz olay çıkmaması için bekleyen polis ekipleri soğuk havada üşüdü.
Erzurum Ajans-Erzurum`da Türkiye Gençlik Birliği (TGB) mensubu bir grup öğrenci, kar yağışı altında eylem yaparken herhangi bir olumsuz olay çıkmaması için bekleyen polis ekipleri soğuk havada üşüdü.

Yüzüncü Yıl Anıtı önünde toplanan bir grup TGB mensubu üniversite öğrencisi, lapa lapa kar yağışı altında basın açıklaması yaptı. Katılımın az olması nedeniyle yaklaşık 1 saat arkadaşlarının gelmesini bekleyen öğrenciler kar yağışından korunmak için hazırladıkları pankartların altına sığındılar. Bu sırada güvenlik tedbiri alan çok sayıda polis ise kar yağışı altında ıslanarak, üşüdü.

Daha sonra yapılan basın açıklamasında Asteğmen Kubilay`ın Menemen`de öldürülmesi protesto edildi. Devrim sloganları atıp, "Gündoğdu Marşı"nı okuyan öğrenciler olaysız bir şekilde dağıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yakup ASLAN 01 Ocak 1970 02:00

    :)

  • Ali 01 Ocak 1970 02:00

    Yakup Bey siz biraz medyayı Takip edin bence O Pırıl Pırıl Dimağların (!) Abileri İStanbul`da Ankara`da kimlerle ortak eylemlerin peşinde gittiler ? Kaç polise Saldırdılar , Kaç liseli Çocuğu Farklı ortamlara çektiler ? Rüzgar ters esse Fetullahın oyunu diye kendinizi kandırıyorsunuz . fikirleriniz ve beyanatlarınız çocukluktan öteye geçemiyor. Hala Resmi belgelerle kanıtlanmış olan Menemen`i , Sivas`ı , Maraş`ı ve diğerlerini Böyle sahte sloganlarla Müslüman sünnilerin üzerine yıkma çabasından başka bir şey yapmıyorsunuz ? İşin komiği Tam Bağımsız Türkiye nidaları atılırken Dünden bugüne Gelişen süreçte Rusçuklarla ne işiniz vardı ? Bir tarafta örnek alınan Atatürk diğer tarafta Lenin , Stalin. Unutulmadı o posterleriniz . İşçi Partisi ile Resmi değil gönülden bağlı onların gençlik kolları gibi çalışan , her şeye muhalefet olmayı benimsemiş ( ki popüler olmalarının yolu buradan geçiyor ) Marjinal grup güya . Gerçi solcu olup olmadıkları da belli değil , solcu gruplar kabul etmez , zorlama devrimci diye adlandırılırlar . Kızılay meydanı , 1 mayıs kutlamalarındaki tavırları vs. Chp`nin 50 yıldır kullana kullana bıktığı posasını çıkardıkları Atatürk Maskesi altında sığınma çabalarının yeni öncüleri olmaya çalışıyorlar . Atatürk Geliyor sloganı ile kendilerini büyük zannediyorlar zahir :) Yine bu Tgb`ciler diğerleri gibi hala bir Mehmetçik cenazesine konu olamamışlardır ama solcudurlar Marx`ı totosundan anlamışlardır 1 Mayısda meydana inmeyi sosyalistlik sanar Kapitalist sermaye devleti feodal düzen de sol da sıfır bıdı bıdılarıyla Marx dahil hepsine kemik sızlatırlar . Bu kadar yeter sanırım Yine Genç Arkadaşlar Darbecilik oyunu oynasınlar geçti ama o devirler beklesinler yine de . O Yumurtaları da atmayın kardeşler yiyin belki işe yarar ;) ( Ali müstehar ismiyle yazıyorum evet Kardeşlikler siz anlamışsınız )

  • Yakup ASLAN 01 Ocak 1970 02:00

    Ali bey keşke sizde o gomünüst diye yaftayı yapıştırdığınız o gençler Amerikanın ve Fethullahın oyununa gelmeyen pırıl pırıl dimağlardır. Onlar uzaydan gelmediler Erzurumun bağrından çıktılar ve onların ağababaları değil sadece Gazi Mustafa Kemal i örnek alırlar, Hepsi birer Nene Hatun, Kara Fatma, Kubilay dır. Değerli Editör sizdende doğru haber yayınlamanızı ve Erzurumluları bu çocukları Erzuruma yabancılarşırıcı haber yapmamanızı temenni ediyorum, Gençlerin attığı Devrim sloganı dediğiniz atılan slogan Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye, sloganıdır. Nice eylemlere gönlüm sizinle.

  • Ali 01 Ocak 1970 02:00

    Gomünist Sahtekar Tgb`li Gençler SAhada . Dikkat edin yarın öbürgün Daha çok sesleri çıkacak farklı işlerde olacaklar ! Biraz zaten dürüst olabilseler M.Kemal`in askerleriyiz Ayağına Yatıp Din`e millet`e Sövmezler : ) Sizin Ağa Babalarınız Yıllar önce Ruslar ileydi sizin de aklınız yıllar sonra Ruslarla . Lenin ile Atatürk`lü posterleriniz hiç unutulmadı zaten :)

  • Ali cankuş 01 Ocak 1970 02:00

    helal olsun gençler