Spor Haber Girişi : 18 Aralık 2012 16:32

Karadayı'dan 24 saatlik istifa

Karadayı'dan 24 saatlik istifa
Dün akşam Büyükşehir Belediyespor yönetimi'nden istifa ettiğini açıklayan Karadayı, 24 saat geçmeden yeniden görevine döndü.
Erzurumajans-Sürpriz istifa kararıyla deprem etkisi yaşatan Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanı Ahmet Metin Karadayı, saat 16.00'da Kulüp Başkanı Saim Özakalın ile basının karşısına geçti.

Karadayı'yı istifa kararından vazgeçirmek için yoğun çaba sarfeden Kulüp Başkanı Saim Özakalın ile yöneticilerin istifasını kabul etmeme kararı aldıkları Ahmet Metin Karadayı'yı ikna çabaları sonuç verdi. Asbaşkan Karadayı, basın toplantısındaki konuşmasına, "İki gün önce istifa kararı aldım ve istifa dilekçemi avukatım aracılığıyla Başkan Saim Özakalın'a gönderdim" diyerek başlayan Karadayı, istifasının yönetim kurulu tarafından kabul edilmediğini ve kendisinin de bu gelişme üzerine görevine devam etme kararı aldığını söyledi.

Ahmet Metin Karadayı, 24 kişilik yönetim kurulunda 5-6 yönetici ile 'fikir ayrılığı' yaşadığını ve bu nedenle istifa kararı aldığını açıkladı...

İstifasının Kulüp Başkanı Saim Özakalın tarafından kabul edilmediğini, istifa haberinin duyulmasının ardından çok sayıda telefon aldığını anlatan Karadayı, şunları söyledi: Çok sayıda telefon geldi hem bana hem de Saim Özakalın'a. Hepsi de istifamı geri almam yönünde görüş belirten telefonlardı. İstifa dilekçem sonuç itibariyle yırtılıp, atıldı. Şu an görevime devam ediyorum.

Asbaşkan Karadayı'nın konuşmasının ardından Kulüp Başkanı Saim Özakalın da söz aldı ve göreve geldikleri gün 'ateşten gömlek' giydiklerini bildiklerini belirterek, "Kendi fevri düşüncelerimizi bertaraf etmek zorundayız. Yönetimimizde herhangibir sorun yok. Görevimize devam ediyor. Ne yönetimde ne de takım içerisinde herhangibir huzursuzluk yok" dedi.

Son haftalarda alınan başarısız sonuçlara rağmen hedeflerinde en ufak bir sapma olmadığını savunan Başkan Özakalın, "Henüz kaybedilmiş birşey yok. Mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Geçtiğimiz yıl küme düşmemeye oynayan Darıca Gençlerbirliği bugün ligin zirvesindeyse, pekala biz de ikinci yarıda ligin zirvesine yerleşebiliriz. Takımımıza olan inancımız sürüyor" dedi.

Karadayı ve Özakalın'ın konuşmalarının ardından basın toplantısı sona erdi...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.