Spor Haber Girişi : 27 Şubat 2012 18:15

Karatede kuşak heyecanı yaşandı

Karatede kuşak heyecanı yaşandı
Karate Federasyonu 2012 faaliyet programında yer alan ve Karate İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Karate Kuşak Terfi Sınavları geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.
Erzurum Ajans-Karate Federasyonu 2012 faaliyet programında yer alan ve Karate İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Karate Kuşak Terfi Sınavları geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Sporcular kuşak terfi sınavında bir hayli heyecanlanırken, bir üst kemere geçmenin mücadelesini verdi. 2012 yılı faaliyet programında yer alan Şubat ayı Karate Kuşak Sınavları büyük bir ilgi görürken, çok sayıda sporcu velisi ve sporsever de kuşak terfi sınavlarını izledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Şube Müdürü Hüdaverdi Uğur ile Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz ile Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz’ın da izlediği kuşak terfi sınavları nefesleri kesti.
A
ynı zamanda Karate 7. Bölge Temsilcisi olan Karate İl Temsilcisi Ahmet Çelebi, kuşak sınavlarına katılımın bir hayli fazla olmasının gururunu yaşadıklarını belirterek, sınavlara katılan tüm sporcuları ve onları yalnız bırakmayan ailelerini kutladı. Çelebi Spor Salonu’nda yapılan kuşak terfi sınavlarında başarılı olan sporcular bir üst kemere geçti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Şube Müdürü Hüdaverdi Uğur, “Karate Federasyonu faaliyet programında yer alan kuşak terfi sınavlarında bir üst kuşağa geçen tüm sporcuları tebrik ediyor. Karate Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi’yi de başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.