Spor Haber Girişi : 16 Nisan 2012 17:05

Karatede Pınarbaşı'nın başarıları sürüyor

Karatede Pınarbaşı'nın başarıları sürüyor
Erzurum’un karatedeki Milli gururlarından biri olan Necati Pınarbaşı göğsümüzü kabartmaya devam ediyor.
Erzurum Ajans-Erzurum’un karatedeki Milli gururlarından biri olan Necati Pınarbaşı göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Necati Pınarbaşı, bu kez de Bosna Hersek’te gürledi. Bosna Hersek'te ilk kez düzenlenen Alija Izetbegoviç World Grand Prix Karate turnuvasında katılan milli sporcularımız başarılı sonuçlar elde ederken, Erzurum Çelebispor’un Milli gururu Necati Pınarbaşı’da 84 kiloda ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Bosna Hersek’te yapılan Turnuvaya Türkiye'nin yanı sıra Bosna Hersek, Bulgaristan, Makedonya, Karadağ, Hırvatistan ve Sırbistan katıldı. Bosna Hersekten ülkemize dönerek 13-15 Nisan tarihlerinde İstanbulda yapılan Boğaziçi Karate Şampiyonasında ise 1 altın ve 1 bronz madalya alarak takdir topladı.

KARADAYI’DAN TEBRİK

Çelebispor Kulübü’nün Milli sporcusu Necati Pınarbaşı’nın Bosna Alija Izetbegoviç World Grand Prix karate turnuvasında başarılı olması, sponsoru Ahmet Metin Karadayı’yı da mutlu etti. Karadayı, gümüş madalya ile Türkiye’ye dönen milli karateci Necati Pınarbaşı’nı tebrik etti. Karate 7. Bölge Temsilcisi ve Milli takım antrenörü Ahmet Çelebi de şampiyon karateci ile gurur duyduğunu belirterek, milli karatecinin bundan sonra Mayıs ayında yapılacak olan Büyükler Avrupa Karate şampiyonasında yarışacağını ve hazırlık müsabakaları neticesinde orada daha da başarılı olacağına inandığını belirterek, kendisini başarısından dolayı kutladı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.