Siyaset Haber Girişi : 15 Kasım 2014 17:18

Karayalçın'dan CHP İstanbul İl Başkanlığı için ilk açıklama

Karayalçın'dan CHP İstanbul İl Başkanlığı için ilk açıklama
CHP İstanbul İl Başkanlığı için ismi geçen Karayalçın'dan açıklama...
Erzurumajans-CHP'nin İstanbul il başkanı olarak atanması beklenen Murat Karayalçın Nevşehir'de konu hakkında basın açıklaması yaptı.

Murar Karayalçın Nevşehir'de; 12 Eylül öncesi görev yapan CHP Gençlik kolları il başkanları ve yöneticileri buluşmasına konuşmacı olarak katıldı.

Toplantıda Eski Dışişleri bakanı Murat Karayalçın "Ortadoğu barışı için ortak tarım siyaseti" konulu bir sunum yaptı.

Murat Karayalçın İstanbul İl Başkanlığı konusunda ilk kez Nevşehir'de konuştu.

Murat Karayalçın, "Benim CHP İstanbul İl Başkanı görevini üstlenmem ve o şekilde seçime gitmemiz yönünde fikirler söylendi. Ben de bunu çok büyük bir onur olarak gördüm. Böyle bir görüşme yaptık ama daha bunun zamanlamasıyla ilgili, resmi süreciyle ilgili, herhangi bir gelişme yaşanmış değil. Sadece görüşme oldu. Genel başkanımızla ve parti yöneticilerimizle görüştüm. Bu aşamada başka bir şey söylemem mümkün değil" dedi.

Muhabirlerin "Yoğun baskı olursa kabul eder misiniz" sorusunu yanıtlayan Karayalçın, "Bir partilinin bir görevi kabul etmesi için yoğun baskıya gerek yok, talimata gerek var. Talimat verildiğinde partililerimiz üzerini düşeni yapar. Tabi ki, İstanbul İl Başkanlığı zor bir görev" diye konuştu. (Kaynak: Gerçek Gündem)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.