Bölge Haber Girişi : 31 Aralık 2010 03:34

Karayazı YİBO'da 150 öğrenci zehirlendi!..

Karayazı YİBO'da 150 öğrenci zehirlendi!..
Karayazı Yibo'da 150 Öğrenci Zehirlendi (2) Erzurum'un Karayazı İlçesi Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'nda Yaklaşık 150 Öğrenci, Çamaşır Suyu ve Tuz Ruhundan Zehirlendi.

Erzurum Ajans-Erzurum'un Karayazı ilçesi Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'nda yaklaşık 150 öğrenci, çamaşır suyu ve tuz ruhundan zehirlendi.
Edinilen bilgiye göre: Karayazı YİBO'nun temizliğini yapan özel şirket çalışanı, öğrenciler etüt sınıflarında iken, tuz ruhu ve çamaşır suyu ile tuvalet ve banyoları temizledi. Kaloriferlerin yanmasıyla buharlaşan tuz ruhu ve çamaşır suyu etüt sınıflarında ders çalışan 150 kadar öğrenciyi etkiledi.

Öğrenciler mide bulantısı ve kusmaları üzerine öğrenciler okul idarecileri ve ambülanslar ile ilçe devlet hastanesine kaldırıldı. Öğrencilerin ilçe devlet hastanesinde tedavisi devam ediyor.

Bu arada Kaymakam Ahmet Gencer'in hastaneye gittiği ve öğrencilerin sağlık durumu hakkında yakından bilgi aldığı belirtildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.