Spor Haber Girişi : 25 Şubat 2013 11:02

Kareteciler kemer sınavında ter döktü

Kareteciler kemer sınavında ter döktü
Karate Federasyonu Faaliyet Programında yer alan ve Karate İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Karate Eğitim Semineri ve Kuşak Terfi Sınavları yapıldı.
Erzurumajans-Karate Federasyonu Faaliyet Programında yer alan ve Karate İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Karate Eğitim Semineri ve Kuşak Terfi Sınavları yapıldı. Yüzlerce karateci bir üst kuşağa terfi etmenin sevincini yaşadı.

Erzurum’da Karate Eğitim Semineri ve Kuşak Terfi Sınavlarının heyecanı yaşandı. Yakutiye Spor Salonu’nda yapılan Kemer Terfi Sınavları ise büyük bir çekişmeye sahne oldu. Erzurumlu yüzlerce karatece spor salonunda tatamiye çıkarak yaptıkları gösteriler nefesleri kesti. Karatecileri yakınları ve aileleri de yalnız bırakmadı. Salonda cıvıl cıvıl bir görüntü oluşurken, tribünlerde hınca hınç doldu. Karate Bölge Başkanı Ahmet Çelebi tarafından önce karatecilere eğitim semineri verildi. Ardından da karateciler, sınav komisyonu üyeleri tarafından kemer terfi sınavlarına tabi tutuldu.

TATAMİNİN BEYAZ KELEBEKLERİ

Erzurum’da yapılan Karate Eğitim Semineri ve Kemer Terfi Sınavları’na çok sayıda karatecinin katılması ilginç görüntüde ortaya çıkarttı. Salondaki yüzlerce karateci beyaz karate elbisesi ile salonda adete beyaz kelebekleri andıran karateciler, sınav komisyonunun gözüne girmek için var güçleri ile çalışıp, bir birinden zorlu hareketleri başarı ile yerine getirmenin mutluluğunu yaşadı. Karate Bölge Başkanı Ahmet Çelebi, karate eğitim semineri ve kuşak terfi sınavlarına ilginin bir hayli fazla olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, karate sporu adına da çok sevindirici bir gelişmenin yaşandığını söyledi.

KUŞAKLAR HAVADA UÇUŞTU

Kuşak Terfi sınavına katılan karatecilerin gösterileri salondaki seyircilerden büyük bir alkış aldı. Karate Bölge Başkanı Ahmet Çelebi, velilerin kendilerine ve karate sporuna vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti. Çelebi, “İyi ki, sizler varsınız. Çünkü bu karate sporu Erzurum’da sizin sayenizde büyüdü ve gelişti. Erzurum artık karatede söz sahibi olmasının yanı büyükler kategorisinde bile milli takıma sporcu vermenin gururunu yaşıyoruz. Sizlerin desteği devam ettiği sürece Erzurum karatesi büyümeye devam edecek” şeklinde konuştu. Çelebi’nin konuşması sporcular ve tribünlerden büyük bir alkış aldı. Kuşak Terfi Sınavında başarılı olduğu gözlenen karateciler bir üst kemere geçmenin sevincini belerlideki kuşakları çıkarıp, havaya atarak yaşadı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.