Spor Haber Girişi : 01 Nisan 2013 22:24

Kartal'ın Fernandes'i var

Kartal'ın Fernandes'i var
Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Mersin İdman Yurdu sahasında Beşiktaş 'a 2-1 kaybetti.
Erzurumajans-Maç sona eriyor. Beşiktaş Mersin İ.Y deplasmanından 3 puanla evine dönen takım oluyor.

Maç sonuna 3 dakikalık uzatma eklendi.

89' Beşiktaş, rakip yarı alandan kaleye yaklaşık 15 metre uzaklıktan sol kanattan serbest vuruş kullandı. Fernandes topu ceza alanına gönderdi. İbrahim Toraman gelen topa vurdu ve kaleci Bicik son anda topu kornere gönderdi.

Beşiktaş'ta son oyuncu değişikliği. Sakatlanan Mamadou Niang oyundan çıktı ve yerine Julien Escude oyuna girdi.

84'  Beşiktaş hızlı çıktı Olcay pasını sağ kanattaki Fernandes'e gönderdi. Fernandes çapraz pozisyonda kaldı ve pas vermeyi tercih edince Bicik araya girip topu kurtaran isim oldu.

Mersin İY'nda oyuncu değişikliği. Tanju Kayhan oyundan çıktı ve yerine Can Erdem oyuna girdi.

77' Ben Yahia ceza sahası dışında topla buluştu ev kaleye uzaktan sert bir şut gönderdi ama top kaleci McGregor'da kaldı.

74' Beşiktaş, rakip ceza alanı önünden hafif sağ çaprazdan tehlikeli bir bölgeden serbest vuruş kullandı. Fernandes kullandığı serbest vuruşta topu ceza alanına gönderdi ama savunma topu karşıladı.

65' Orta alanda gerçekeleşen ikili mücadelede Ben Yahia'ya yaptığı sert faulden dolayı sarı kart gördü

Beşiktaş'ta Necip Uysal oyundan çıktı ve yerine Oğuzhan Özyakup oyuna giren isim oldu.

60' Tehlikeli gelişen ev sahibi ekibin atağında Burhan ceza sahası içinde sağ tarafta topla buluştu ve kale sahasına ortasını gönderdi ama topa kimse dokunamadı ve top dışarıya gitti.

58' Oyunu bu dakikada rakip yarı alana yıkan ev sahibi ekipte topla sol kanatta buluşan Nduka pasını Culio'ya verdi. Culio ceza sahası dışından sert bir şut çekti ama top kaleci McGregor'da kaldı.

Mersin İY'nda Raheem Lawal oyundan çıktı ve yerine Ben Yahia oyuna girdi.

51' GGOOOOOLLLLLLLLLL Nobre kendi kalesine attı.Atak yönüne göre soldan korner kulalnan Beşiktaş'ta Nobre ön direkte İbrahim Toraman'dan önce ters bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

49'Beşiktaş, atak yönüne göre sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına gelen topu savunma diğer kanada gönderdi. Gökhan bu kez sol kanattan orta yaptı ama yine savunma topu uzaklaştırdı.

Hakemin işareti ile ikinci yarıya Beşiktaş başladı.

Ve ilk yarı sona erdi.

41' Siyah beyazlılar, rakip yarı alanın ortalarından serbest vuruş kullandı. Paslaşılarak kullanılan serbest vuruşta Veli topu oyunda tutamadı ve top taca çıktı.

40' GOOOOOLLLLLLLLLLL Nobre attı. Mersin İ.Y sağ kanattan Culio ile serbest atış kullandı. Nobre altıpasın içinde topa kafa ile dokunarak skora eşitliği getirdi. 1-1

36'Gelişen Beşiktaş atağında sol kanattan topu ileriye taşıyan Niang, ceza sahasına girdi ve pasını boştaki arkadaşına gönderdi ama savunma araya girdi. Ardından atağın gelişiminde Beşiktaş korner kazandı.

32' Golden sonra hakeme itirazlarda bulunan Aydın sarı kart gördü.

31' GOOLLLLLLLL Fernandes. Niang hızlı şekilde çıkmaya çalışırken yerde kaldı. Top Fernandes'in önüne düşünce hakem avantaja bıraktı, Fernandes sol taraftan gelen Olcay'a verdi pasını Olcay ceza sahasına soldan girdi içerde olan Fernandes'e çevirdi, Mersin defansı topu bir türlü uzaklaştıramadı. Fernandes önünde kalan topa düzgün bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi.

21' Murat Ceylan, Veli'ye sert faul yaptı ve sarı kart gördü.

19' Sol kanattan gelişen Mersin İY atağında Nduka son çizgiye inip ceza sahasına ortasını gönderdi ama top kaleci McGregor'da kaldı.

17'Gelişen Beşiktaş atağında sağ kanattan topu son çizgiye taşıyan Hilbert ceza sahasına orta yaptı ama orta yaptığı Nduka sert bir faul yaptı ve sarı kart gördü.

16' Etkili paslarla rakip yarı alana geçen Beşiktaş'ta Hilbert sağ kanattan topu çok güzel taşıdı ve pasını sol kanada verdi. Sol kanatta ceza sahası içinde Niang dar açıdan şutunu çekti ama top yan ağlarda kaldı.

Beşiktaş'ta sakatlanan Almeida'nın yerine Holosko oyuna giren isim oldu.

11' Orta alanda topla buluşan Olcay, sol kanattan ileriye hareketlenen Almeida'ya pasını gönderdi. Almeida topa hareketlendi ama koşarken sakatlık geçirdi ve şuan oyun durmuş durumda.

8' Mersin gole çok ama çok yaklaştı,Ersan topun kaleye gitmesine izin vermedi. Nduka'ya ceza sahası içine çok güzel bir ara pası verildi,Nduka açılan kaleciyi geçti topu boş kaleye göndermek için yuvarladı ancak,Ersan zamanında bir müdahale ile golü engelledi.

5'  Ivan kornerden ceza sahası arka direğine ortasını yaptı. Gelen topa Serkan'ın kafası dışarıya gitti.

1' Mersin çok iyi başladı ve çok tehlikeli geldi.Ceza sahası içinde topla buluşan Nduka penaltı noktası gerisinden sağ ayağıyla vuruşunu yapıyor ancak top yandan dışarı çıktı.

Maça Mersin İ.Y takımı başladı.

İstiklal Marşımız...

İki takımda ellerinde pankart ile sahaya çıktı.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasındaMersin İdman Yurdu sahasında Beşiktaş 'ı ağırlıyor.

Mersin'de ilk 11'ler şu şekilde :

MERSİN İY: Bicik, Tanju, Ivan, Aydin, Mitrovic, Murat, Lawal, Nduka, Culio, Burhan, Nobre

BEŞİKTAŞ:
McGregor, Hilbert, İbrahim Toraman, Ersan, Gökhan, Necip, Veli, Fernandes, Olcay, Niang, Almeida 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.