Erzurum Haber Girişi : 17 Ekim 2012 18:00

Kasaplardan kurban kesim ücretlerine itiraz

Kasaplardan kurban kesim ücretlerine itiraz
Erzurum Kasaplar Odası Başkanı Kenan Ejder, Kurban Hizmetleri Komisyonu’nun belirlemiş olduğu kurban kesim fiyatlarını kabul etmediklerini belirtti
Erzurum Ajans-Erzurum Kasaplar Odası Başkanı Kenan Ejder, Kurban Hizmetleri Komisyonu’nun belirlemiş olduğu kurban kesim fiyatlarını kabul etmediklerini belirtti.

Ejder, “Bu fiyatlara hiçbir arkadaşımız kurban kesmez.” dedi.

Erzurum Kasaplar Odası Başkanı Kenan Ejder, kurban kesim fiyatlarının küçükbaş için 50 TL, düve için 90 TL, dana içinse 120 TL olarak belirlemesine tepki gösterdi. Başkan Ejder, “Fiyatların belirlenmesinde hiç kimse bizim görüşlerimizi almadı, bu fiyatları kabul etmemiz söz konusu değildir, bu fiyatlar 15 yıl önceki kesim fiyatlarıdır, bu şartlarda hiçbir arkadaşımız kurban kesimi yapmaz.” Dedi.

Ejder, kesim fiyatlarının kilogram başına 1 TL olarak belirlenmesini istedi. Başkan Ejder ayrıca vatandaşları da sahte kasaplara dikkat etmeleri konusunda uyararak, “Biz bu sene 100 kasaba kesim belgesi verdik, vatandaşlarımız bu hususta çok dikkatli olsun, kurbanlarını kestirecekleri kasapların bu belgeye sahip olup olmadıklarına dikkat etsin” vurgusunu yaptı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • KANLI BIÇAK 01 Ocak 1970 02:00

    İSTANBULDA BİR BÜYÜK BAŞ SIĞIRIN KESİMİ 250 TL DEN BAŞLIYOR İŞİNE GELMEYEN KENDİSİ KESER

  • RUH ADAM 01 Ocak 1970 02:00

    OLDU BİR KURBAN PARASIDA SİZE ÖDESİN MİLLET ADİ FIRSATÇILAR