Bölge Haber Girişi : 05 Mayıs 2010 14:34

Kat prodüksiyondan yöneticilere teşekkür!..

Kat prodüksiyondan yöneticilere teşekkür!..
Erzurumun tanıtımına önemli katkı sunacak Nenehatun-Aziziye filminin çekimleri sürüyor. Yaklaşık bir aydır devam eden çekimler sayesinde Erzurum her gün

Erzurum Ajans-Erzurum’un tanıtımına önemli katkı sunacak ‘Nenehatun-Aziziye’ filminin çekimleri sürüyor. Yaklaşık bir aydır devam eden çekimler sayesinde Erzurum her gün ulusal medyada yer alırken, film ekibi de kendilerine gösterilen ilgiden oldukça memnun olduklarını dile getirdiler.
Film yapımcılığını üstlenen Kat Prodüksiyon yapım şirketinin sahibi Sebahattin Kat, başta Erzurum Valiliği, Milletvekilleri, AK Parti İl Başkanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aziziye Belediye Başkanlığı ve 2011 koordinatörlüğü olmak üzere katkı sunan herkese teşekkür etti.
Filmin Erzurum ve 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları’nın tanıtımı için çok önemli bir fırsat olduğunu dile getiren Kat, kısa bir süre önce çekimlere başlamamıza rağmen başta Milletvekilleri, Erzurum Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, AK Parti İl Başkanlığı, Aziziye Belediye Başkanlığı ve 2011 Koordinatörlüğü, başta olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşlardan ve özellikle şehir halkından büyük destek gördük. Gösterilen ilgi ve destek oyuncularımızın motivasyonunu pozitif yönde etkilediği gibi, bizim de şevk ve heyecanımızı daha da artırdı. Bu destekler, filmin amacına ulaşmasına vesile olacaktır.” dedi.
YÖNETİCİLERE TEŞEKKÜR
Filme destek sunan Vali Sebahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ve 2011 Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz’a özellikle teşekkür eden Kat, Erzurum’da daha önce de dizi çekimi yaptığını ve yüreğinde hizmet sevdası taşıyan, ortak paydası Erzurum olan bir ekiple karşılaşmadığını söyledi. Erzurum’da yöneticiler arasında iyi bir diyalog olduğunu yakından gözlemlediğini ifade eden Kat, “2011 gibi uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapacak bir şehirde ancak bu kadar birliktelik olur. Herkes birbiriyle uyumlu, diyaloglar iyi ve hepsinden önemlisi herkes kendi üzerine düşeni yapıyor. İşte şehrin özlediği tablo budur ve kalkınma hamlesi de ancak bu şekilde gerçekleşebilir.” şeklinde konuştu.
FİLME KATKI SUNACAK HERKESE KAPIMIZ AÇIK
Film için yapılan çalışmalarda kendilerine destek sunmak üzere çok sayıda Erzurumlu’nun müracaatta bulunduğunu ifade eden Sebahattin Kat, “Erzurumluluk paydasından ziyade kişisel çıkar ve menfaat sağlamak isteyenler de kapımızı çaldı. Ancak bütçemiz fazla el vermediği için imkanlarımız ölçüsünde, filme ve Erzurum’a katkı sunacak kişilere ve çalışmalara da destek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Bu film Erzurum’un ve Erzurumlu’nun ortak eseri olacaktır. Kişisel talepleri geri çevrilen bazı şahıslar ise, haksız ve mesnetsiz iddia ve iftiralarda bulunarak, saldırılarda bulunmaktadırlar. Gerçek anlamda, iyi niyetli ve samimi olarak çalışmaya katkı sunacak, her görüş ve öneri bizim başımızın tacıdır. Ancak bu çalışmayı engellemek, kişisel çıkar sağlamak kimsenin haddine değildir. Bu kişilere bizden önce değerli Erzurum halkı cevabını verecektir. Biz buna yürekten inanıyoruz.” diye konuştu.
Öte yandan, yerel yöneticiler, işadamları ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin film setini ziyaret ettiklerini de dile getiren Kat, duygu dolu anların yaşandığını ve çoğu ziyaretçinin gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını ifade ettiğini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.