Siyaset Haber Girişi : 18 Haziran 2013 17:23

Kaya: MHP'nin mitingi iktidarı tedirgin etti

Kaya: MHP'nin mitingi iktidarı tedirgin etti
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP ) Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya MHP'nin miting kalabalığı iktidarı tedirgin ettiği için ani alınan kararla iktidarın MHP'nin ardından pazar günü Erzurum'da miting yapacağını söyledi.
Erzurumajans-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP ) Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya MHP'nin miting kalabalığı iktidarı tedirgin ettiği için ani alınan kararla iktidarın MHP'nin ardından pazar günü Erzurum'da miting yapacağını söyledi.

MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan mitingle ve son günlerde Taksim'de yaşanan Gezi Parkı olaylarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kaya, yaptığı açıklamada Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan mitinge tüm Erzurumlu halkı davet etti. Kaya, "MHP'nin 9 mitinginden 4. mitingini nasip olursa cumartesi günü şölen havasında Erzurum'da gerçekleştireceğiz. Bu arada Sayın Başbakanın Kazlıçeşme'deki bir ani çıkışı ile Erzurum'da Pazar günü miting olacağını açıklamıştır. Bizden bir gün sonra da kendileri miting yapacaklarmış ama şu bir gerçektir ki MHP'nin bu miting kalabalığı iktidarı tedirgin etmiştir. Bunu da şuradan anlamak gerekir ki apar topar Erzurum'daki kalabalığı ön görerek Başbakanın böyle bir miting yapması da söz konusu olmuştur. Onun için şöyle düşünmek gerekir ben bütün Erzurumlu hemşehrilerimizi 22 Hazirandaki birlik tebaası altındaki mitingimize davet ediyorum. Mitingimize gelmek için herhangi bir yolculuk yapan arkadaşlarımızda kasasız, belasız şehrimize ulaşır ve tekrar kendi yuvalarına sağ salim ulaşırlar. Bu mitingler ülkenin, MHP'nin çizgisini, duruşunu aylar ve gözler önünde bulundurursak bu mitinglerin ve Erzurumluların önemini iyice ortaya koymuş oluruz. Biz ülkenin bölünmez bütünlüğünü ortaya koyanlardanız. Bizler istikbal peşinde koşan insanlar değiliz. Bizim her şeyimiz bu ülkenin bölünmez bütünlüğüdür. Bu mitingimizde bu sloganlarla tüm Türkiye'ye haykıracağız." Dedi.

GENEL BAŞKANIMIZ TENCERE TAVA ÇALANLARA KULAK VERİLMESİNİ İSTEMİŞTİR

Kaya daha sonra şunları kaydetti; "Gezi Parkı olayları bu ülkede bir şeylerin denemesidir. Acaba yapılabilir mi, farklı bölgelere taşınabilir mi diye. Şimdi biz MHP olarak genel başkanımız Gezi Parkı olaylarına destek vermemiştir. Ama oradaki tencere, tava çalan insanlara da kulak verilmesini istemiştir.

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN MECLİSTEKİ UZANTISI OLAN VATANDAŞLARLA TÜRK MİLLİYETÇİLERİNİN KOL KOLA MÜCADELESİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR


Elbette bir yığılma bir problemin sonucunda böyle bir şey ortaya çıkmıştır. Ama bir terör örgütünün meclisteki uzantısı olan vatandaşların Gezi Parkı'ndaki eylemlere öncülük yapmasıyla, Türk milliyetçilerinin bununla kol kola mücadelenin olması söz konusu değildir.

POLİSE KARŞI ŞİDDETİ KINIYORUZ

Türk polisi, güvenlik güçleri bizlerin en son sığınacağı limandır. Güvenlik güçleri hepimize bir gün lazım olacaktır. MHP olarak polise karşı şiddeti kınıyoruz. " 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • okan candemir 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum Ak partinindir unutmayın :) Seçim olsa Erzurumdan en az %85 oy çıkar ak partiye.Adam gibi adam Tayyip erdoğanın arkasında erzurum.