Bölge Haber Girişi : 18 Ağustos 2010 03:11

Kayakyolu 2 yıldır karanlığa mahkum!..

Kayakyolu 2 yıldır karanlığa mahkum!..
Aydınlatma direklerinin takıldığı Kayakyolu'na bir türlü elektrik verilmemesi merak konusu oldu. 2 yıldır karanlığa mahkum edilen mahalle sakinleri ise yetkililere ateş püskürüyor.

Erzurum Ajans-Yaklaşık 2 yıl önce yolun genişletilmesi kapsamında aydınlatma direkleri sökülen Kayakyolu bir türlü aydınlatılmadı. Mahalle sakinlerinin yanı sıra, Palandöken'e gelen misafirlerin de tepkisine neden olan aydınlatma sorunu iki yıldır çözüm bekliyor. Yola 2 yıl aradan sonra geçtiğimiz ay Aras Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından aydınlatma direkleri takılmasına rağmen bir türlü elektrik verilmemesi tepkilere neden oldu. Yolun iki yıldır karanlıkta kaldığını ve mahalle sakinleri olarak tüm girişimlere rağmen bir çözüm bulamadıklarını belirterek, " İbrahim Polat Caddesi Erzurum'un en önemli caddelerinden biri. Mahalle sakinlerini düşünmeyen yetkililer Palandöken'e gelen turistleride mi düşünmediler. Palandöken yolu iki yıldır karanlıkta. Mahalle sakinleri olarak yaz aylarında dışarı çıkamaz olduk. Erzurum'un en güzel yeri tinercilerin mekanı haline geldi" dediler.

BİR TÜRLÜ ELEKTRİK VERİLMİYOR
 
Geçtiğimiz ay aydınlatma direklerinin takılmasına sevindiklerini ancak aradan bir ay geçmesine rağmen elektrik verilmediğini de belirten mahalle sakinleri, " Yer altı kabloları çekildi. Aydınlatma direklerini de taktılar. Neden elektrik vermiyorlar anlamış değiliz. Bize birilerinin açıklama yapmasını bekliyoruz. İki yıldır bizi karanlığa mahkum ettiler" diye konuştular.(Levent AKPINAR/Palandöken)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.