Spor Haber Girişi : 02 Ocak 2024 12:57

Kayıp puanlar telafi edilecek!

Kayıp puanlar telafi edilecek!
Teknik Patron Hakan Kutlu ve talebelerini ligin ikinci devresinde birbirinden zorlu maçlar bekliyor. 17 haftalık maratonda Dadaşlar, ilk devrede kaybettiği puanları telafi etmek için mücadele edecek.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’da teknik heyet ve futbolculara ligin ikinci devresinde daha büyük görev düşecek. 

 

Teknik Patron Hakan Kutlu yönetiminde ligin ilk devresinde 19 puan toplayan, VAR, hakem ve bireysel hatalardan kaynaklı puanlar kaybeden Mavi-beyazlılar, ilk devrede hedeflediği puanın gerisinde kaldı. Sahada önemli puanlar bırakan Dadaş’ta teknik heyet ve futbolcular kayıp puanları telafi etmek için daha çok çalışacak.

 

  • Erzurum temsilcisi, Antalya kampını bu anlamda büyük bir fırsat olarak görürken, Teknik Patron Hakan Kutlu da oyuncularından daha çok sorumluluk üstlenecek. 

 

Kayıp puanlar telafi edilecek!

 

Ligin ilk devresinde; VAR, hakem ve bireysel hatalardan kaynaklı puanlar kaybeden Erzurumspor, ligin ikinci devresinde kayıp puanları telafi etmek için mücadele edecek. Dadaşlar, 17 haftalık lig maratonda ligi iyi bir noktada tamamlamak için var gücü ile çalışmanın planlarını yapacak. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • numan 02 Ocak 2024 13:37

    bu kadroyla olmuyor daha neyi bekliyorsunuz kendimizi avutmayalım her maç sonu hüsran. sonra olsun toparlarız diye diye kendimizi kandırıyoruz. süper lige cıkmak varken şehrimizin atmosferini değiştirmek varken heyecan varken nedir yok 1. ligde kalalım inanın maçların tadı yok