İlçeler Haber Girişi : 08 Ekim 2012 15:30

Kaymakam Katırcı'dan Başkan Korkut'a ziyaret

Kaymakam Katırcı'dan Başkan Korkut'a ziyaret
Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’u makamında ziyaret etti.
Erzurum Ajans-Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’u makamında ziyaret etti.

adeyi ziyaret yapan Kaymakam Katırcı, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ile İlçeye el birliğiyle hizmet etme amacında olduklarını söyledi. Başkan Korkut, yaptıkları çalışmalarda Kaymakam Ahmet Katırcı’yı yanlarında görmekten mutluluk duyacaklarını söyledi.

Akşehir Kaymakamlığından Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Kaymakamlığına atanan Ahmet Katırcı, Belediye Başkanı Ali Korkut’a iadeyi ziyarette bulundu. Kaymakam Katırcı, devlet görevinde bulunduğu her yerde halka yakın olmaya özen gösterdiğini belirterek “Erzurum’un en önemli ilçesi Yakutiye. Burada Belediye Başkanımız ile birlikte hizmetlerimiz olacak. Kendisine iadeyi ziyarette bulunduk. Birlik ve beraberlik içerisinde bir çalışmayı arzuladığımızı iletmek istiyorum” dedi.

Belediye Başkanı Ali Korkut, Kaymakam Ahmet Katırcı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ilçeye hizmette birlik ve beraberliğin önemli olduğunu söyledi. Korkut, “Yakutiye, Erzurum’un önemli bir ilçesi. İnşallah Kaymakamımız ile birlik ve beraberlik içerisinde, önce görev yapan Kaymakamımız ile olduğu gibi diyalog içerisinde çalışmalar yapacağız.” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.