Siyaset Haber Girişi : 15 Haziran 2014 20:00

Kılıçdaroğlu'ndan flaş köşk açıklaması

Kılıçdaroğlu'ndan flaş köşk açıklaması
Kılıçdaroğlu, "Köşk adaylığı için yarın MHP'ye isim önereceğiz." dedi.
Erzurumajans-Kılıçdaroğlu, "Köşk adaylığı için yarın MHP'ye isim önereceğiz." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yapacağı görüşmede Cumhurbaşkanlığı için bir isim önereceğini söyledi.

Eskişehir'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin, "Yılmaz Büyükerşen'in adaylığı konusunda bir beklenti vardı. Büyükerşen olabilir mi?" sorusuna, "Yarın bu konuyla ilgili düşüncelerimiz daha net olarak ifade edilecektir" yanıtını verdi.

Gazetecinin, "MHP Lideri ile yarın görüşeceksiniz bir isim önerisi olacak mı?" sorusuna ise, "Bir öneri ile gideceğim" ifadelerini kullandı.

"GÜZEL TÜRKİYE İÇİN, ÇOCUKLARIMIZ İÇİN, GELECEĞİMİZ İÇİN HEP BERABER ÇALIŞACAĞIZ"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eskişehir'de Sanat ve Kültür Sarayı'nda CHP'li belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen buluşma sonrası Tepreş Şenlikleri'ne katıldı.

Şehr-i Derya Parkı'ndaki şenliklerde konuşan Kılıçdaroğlu, şenliklere katılmaktan dolayı sevinçli ve mutlu olduğunu söyledi. "Güzel Türkiye için, çocuklarımız için, geleceğimiz için hep beraber çalışacağız" diyen Kılıçdaroğlu, "Söylenecek çok fazla şey yok aslında. Güzel güzel eğlenin. Güzel Türkiye için, çocuklarımız için, geleceğimiz için hep beraber çalışacağız. Ben elimden gelen çabayı gösteriyorum. İstiyorum sizler de aynı çabayı gösterin. Ülkemiz çok güzel. Daha fazla çalışacağız. Daha iyi çalışacağız. Doğrulardan sapmayacağız. Hep doğruları savunacağız. Eğer bunu yapabilirsek, güzel şeyleri gerçekleştirebiliriz. Eskişehir'de güzel bir şeye imza attınız. Gerçekten de Bursa ile Ankara arasında olağanüstü bir kenti meydana getirdi hocamız. Yılmaz Başkan'ı artık sadece Türkiye değil, bütün dünya tanıyor. Gerçekten bugün söyledim. Bundan 15-20 gün önce gelmiştim Eskişehir'e başka bir vesileyle. Bir yerde yemek yerken vatandaşlar geldi, fotoğraf çektirdik. Manisa'dan, Balıkesir'den, Urfa'dan pek çok insan Eskişehir'i gezmeye geliyor. Bakın Ankara'yı gezmeye gelmiyor. Bursa'ya değil, buraya geliyor gezmeye. O nedenle çok güzel bir başarıya imza attınız. Hocamızı tekrar bu kez Eskişehir'e değil, Eskişehir Büyükşehir'e başkan seçtiniz" dedi.

"KIRIM'DAKİ OLAYLARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ"

Kırım'daki olayları yakından takip ettiklerini de ifade eden Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"Sizler de yakından takip ediyorsunuz. Hiç kimsenin burnun kanamasını istemeyiz. Herkesin bu dünyada bizim ülkemiz dahil huzur içerisinde yaşamasını isteriz. Oradaki olayları kaygıyla ve dikkatle izliyoruz. İzlemeye de devam edeceğiz. Eminim sizler de izliyorsunuz. Sizler de zaman zaman kaygıya kapılıyorsunuz "ne olacak" diye. Aynı kaygıyı biz de taşıyoruz. Acılarımız ve sevinçlerimizin ortak olduğunu ben de biliyorum, sizin de bilmenizi isterim."

Kılıçdaroğlu, güzel çocuklar için güzel bir Türkiye'yi inşallah yeniden inşa edeceklerini de sözlerine ekledi. Öte yandan Kılıçdaroğlu, şenliklerde vatandaşlarla tek tek fotoğraf çektirerek çiğbörek yedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.