Türkiye Haber Girişi : 18 Nisan 2016 18:06

Kilis'e roket mermileri düştü: 3 ölü

Kilis'e roket mermileri düştü: 3 ölü
Suriye'den atılan roket mermilerinin Kilis'e düşmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.
Erzurumajans-Suriye'nin IŞİD denetimindeki Bap bölgesinden ateşlenen 5 Katyuşa roketatar mermisi, aralıklarla Kilis kent merkezindeki yerleşim alanları ile boş araziye düştü. Art arda düşenroket mermileri nedeniyle şu ana kadar 3 kişi öldü 9 kişi yaralandı.

Suriye'den atılan roketatar mermilerin isabet ettiği Kilis'teki ölü sayısı 3'e, yaralı sayısı ise 9'a yükseldi.

Roketlerden birinin isabet ettiği Hakverdi Mahallesi'ndeki bir apartmanın terasında bulunanlardan 1 kişi daha hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralı olarak hastaneye götürüldü.

Şu ana kadar 3 kişinin yaşamını yitirdiği, 9 kişinin de yaralandığı bölgedeki güvenlik önlemleri en üst düzeyde tutuluyor.
 

HATAY'A TOP MERMİSİ DÜŞTÜ

Öte yandan Hatay'ın Yayladağı ilçesindeki Topraktutan Hudut Karakolu yakınlarındaki kırsal alana, Suriye'den atıldığı belirlenen top mermisi düştü. Alınan bilgiye göre, Esed rejiminin, Türkmendağı ve Cebel Ekrad'a yönelik saldırıları sürerken, Yayladağı'nın en güney noktasında bulunan Topraktutan Hudut Karakolu yakınlarına top mermisi isabet etti.

Rejim bölgesinden atıldığı belirlenen merminin kırsal alana düşmesi nedeniyle can veya mal kaybı yaşanmadı. Sınır birlikleri, top mermisinin geldiği noktaya misliyle atış gerçekleştirdi.

DHA
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.