Medya Haber Girişi : 03 Aralık 2011 12:11

Kim Kardashian davet var

Kim Kardashian davet var
Kardashian’ın köylerinden olduğunu görünce sevindiler. “Bizim kadınlarımız da güzeldir” dediler.

Erzurum Ajans-Kardashian’ın köylerinden olduğunu görünce sevindiler. “Bizim kadınlarımız da güzeldir” dediler.

Ermeni asıllı Kim Kardashian’ın atalarının yaşadığı Erzurum’daki Karakale köyüne giden The Sun’ın muhabiri köylülerle röportaj yaptı

İngiltere’nin en çok satan gazetelerinden The Sun, şu sıralar 72 günde noktaladığı evliliği ile Amerikan ve dünya magazin basınının ilgi odağı olan Ermeni asıllı Amerikalı sosyete güzeli Kim Kardashian’ın atalarının yaşadığı Türkiye’deki köyünü keşfe çıktı. Gazetenin muhabiri Oliver Harvey, ilk defa gittiği Kardashian’ın büyük büyük babasının yaşadığı Kars`ın Selim ilçesina bağlı Karakale köyünü, “Los Angeles’tan ziyade Borat filmine benzediğini dile getirdi.

 

42 yaşındaki köy sakinlerinden Cengiz Kesikkol, “Kim Kardashian çok güzel bir kadın, aynı bizim köydeki kadınlar gibi. Ama onun hakkında hiçbir şey duymadık” diye konuştu. 31 yaşındaki Kadrashian’ın “Babam biz nereden geldiğimizi asla unutmamamızı öğretti” dediğine dikkat çekilen haberde Karakale’nin Ortaçağ’dan beri çok az değişikliğe uğradığı ifade edildi. 500 kişinin yaşadığı köyde tek caminin kiliseden bozma olduğu ve Karakalelilerin hayvancılık ve tarımla geçindiği artık köyde hiç Ermeninin kalmadığı belirtildi. Başka bir köy sakini de “Köyümüzü ziyaret ederse çok seviniriz”dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yavuz TANYERİ 01 Ocak 1970 02:00

    KARS2IN KARAKALE KÖYÜNDEN HABERDE BİR YANLIŞLIK OLSA GEREK Editörün Notu: Uyarınız için teşekkürler

  • tevhit yazıcı 01 Ocak 1970 02:00

    http://trthaber.com/haber/gundem/kim-kardashian-karsli-cikti-18590.html bu habere ne demeli...