Spor Haber Girişi : 24 Ocak 2024 11:48

Kimse destek vermedi, TFF üç puanı resmen sildi!

Kimse destek vermedi, TFF üç puanı resmen sildi!
TFF Lisans Kurulu, şartları yerine getirmediği gerekçesiyle Erzurumspor puan cetvelindeki üç puanını tenzil etme kararı almıştı. Borç ödenmeyince TFF, üç puanı resmen sildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK ve Bitexen Giresunspor’un üç puanını sildi.

 

Daha önce TFF Lisans Kurulu, transfer yasağı bulunan iki kulübün puan cetvelindeki üç puanını tenzil etme kararı almıştı. TFF, önceki gün iki kulübün üç puanını sildi. Şu durumda Erzurumspor, 20 puanla 12. Sırada yer alırken, 3 puanı silinen Giresunspor 6 puanla son sırada yer alıyor. 

 

YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNMUŞTU AMA...

 

Bu arada Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu bir süre önce sosyal medyadan çağrıda bulunarak, "Herkes elini taşın altına koysun.Bu ligde puan almak çok zor silinmesi canımızı acıtıyor" demişti. Ancak Kutlu'nun bu çağrısı karşılıksız kaldı. Kaynak: Pusula

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • erz 30 Ocak 2024 08:54

    memleketin kaynaklarını bu saçmalığa harcamayın

  • Erzurumspor taraftarı. 27 Ocak 2024 16:38

    Sahada Ak partimi oynuyor sözde kendini Erzurumlu zanneden pravakatör suçu Ak partiye atıp işten sıyırmaya çalışıyor, erzurumspor, halkı tarafından terk edilmiş, dadaş diye dolaşmayın bence Erzurumlu değilim fanatik erzurumspor taraftarıyım. 25 yılım Erzurum da geçti.hakan kutlu hoca erzurumspor için en büyük şans adam kendini Erzurumlu dan daha çok erzurumspora adamış biri kendisine teşekkür eder umarım. Anlayan olur kendisini birgün.

  • Gerçek erz lü. 24 Ocak 2024 20:22

    Akp kalesi olmakla övünüyor. Oya gelince iyi ama yıkmaya gelince en önde bir şehir. Belediye seçimini iyi düşünmek lazım körü körüne oy kullanmak şehri yok etmek demektir.

  • Dadaş Suat 24 Ocak 2024 20:09

    Bizim Erzurum daki zenginler sadece kendilerine zenginler vatana millete faydası olmayan faydasizlar