Bölge Haber Girişi : 04 Mayıs 2011 16:14

Kiralık oto ile hırsızlığa çıktılar!..

Kiralık oto ile hırsızlığa çıktılar!..
Erzurum'dan oto kiralayarak Erzincan'a hırsızlık yapmaya giden iki arkadaş, çaldıkları cüzdandaki kredi kartını kullanarak benzin alınca, kamera görüntülerinden belirlenerek yakalandı.

Erzurum Ajans-Erzurum'dan oto kiralayarak Erzincan'a hırsızlık yapmaya giden iki arkadaş, çaldıkları cüzdandaki kredi kartını kullanarak benzin alınca, kamera görüntülerinden belirlenerek yakalandı.

Hırsızlık olayı, geçen 1 Mayıs günü kent merkezinde bulunan bir restoranda meydana geldi. Erzurum'dan kiraladıkları otomobil ile yola çıkan M. S. ve C. B. , Erzincan'a 30 kilometre uzaklıktaki Avcılar Köyü yakınlarında yakıtları bitince çareyi otostop yapmakta buldu. Erzurum'dan Erzincan'a ekmek getiren bir kamyonete binen hırsızlar, ekmekler teslim edilirken restoran sahibi T. A. 'nın masa üzerine bıraktığı cüzdanını çaldı. Ordu Caddesi üzerinde bulunan restorandan çıkan hırsızlar, kiralık otomobili bidonla benzin götürüp çalıştırarak tekrar Erzincan'a geldi. Akaryakıt bayiinden kredi kartını kullanarak benzin alan şüpheliler, bu sırada Mobese kameralarına yakalandı. Erzincan'da cep telefonu alan ve daha sonra Erzurum'a dönen hırsızları saptayan görüntüler, Erzurum Emniyet Müdürlüğü'ne bildirildi.

Hırsızlık yapan 27 yaşındaki M. S. ile 37 yaşındaki C. B. , dün Erzurum'da gözaltına alınarak Erzincan'a getirildi. Gözaltına alınan C. B. 'nin daha önce de hırsızlıktan sabıkası bulunduğu ortaya çıktı. T. A. 'ya ait cüzdanda bulunan 200 lira nakit ile kredi kartından 800 liralık olmak üzere toplam 1000 lira harcayan hırsızlar, adliyeye sevk edildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.