Spor Haber Girişi : 12 Temmuz 2012 13:56

Kocaeli'nin kamp tercihi Erzurum

Kocaeli'nin kamp tercihi Erzurum
Kocaeli, buz sporlarında kamp için Erzurum’u tercih ediyor.
Erzurum Ajans-Kocaeli, buz sporlarında kamp için Erzurum’u tercih ediyor. Daha önce defalarca curling, short track ve buz hokeyinde Erzurum’da kamp yapan Kocaeli’li sporcular şimdi de buz patenin de Erzurum’u tercih etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Erzurum’da kampa girdi.
Antrenör Ece Ongün yönetiminde Yenişehir’deki 2 Binlik Buz Pateni Sarayı’nda kampa giren Kağıtsporlu minik patenciler güç ve kondisyon depoluyor. Genç antrenör Ece Ongün, sporcularına yaptırdığı yorucu idmanlarla adeta minik patencilerin pestilini çıkartıyor. Genç antrenör Ongün, “Bugün burada çok terleyip, iyi çalışmalıyız ki, yarın şampiyonalarda istediğimiz hareketleri yapabilelim ve istediğimiz sonuçları alabilelim” dedi.
Minik Buz Patencileri, hocalarının verdiği taktiği harfiyen yerine getirmeye gayret ederken, Erzurum’da kamp yapmaktan büyük bir keyif aldıklarını söylediler. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtsporlu Patenciler, “Erzurum kamp için ideal bir yer ve Üniversiade için yapılan buz salonları da çok güzel. Çalışmalarımızda çok iyi geçiyor” diye konuştular.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.