Bölge Haber Girişi : 21 Mart 2011 13:32

Konaklı'nın Yıldızı parlıyor!..

Konaklı'nın Yıldızı parlıyor!..
Erzurum Kültür ve Turizm Müdürü Fikret Öztürk, Bakanlıkça başlatılan tahsis kapsamında, Konaklı Kayak Merkezi'ne 8 adet 5 yıldızlı otel yapılacağını belirtti.

Erzurum Ajans-Erzurum Kültür ve Turizm Müdürü Fikret Öztürk, Bakanlıkça başlatılan tahsis kapsamında, Konaklı Kayak Merkezi’ne 8 adet 5 yıldızlı otel yapılacağını belirtti.

25’inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’yla kış sporlarında dikkati çeken Erzurum’da 90 milyon lira harcanarak yaptırılan Konaklı Kayak Merkezi’ndeki boş arsalar için Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yaptığı tahsis duyurusunda sona geliniyor. Konaklı Köyü köy içi mevkisinde İl Özel İdaresi’ne ait 14’er dönüm arazide 500’er yataklı iki ayrı otel yapmak isteyenlerin 11 Nisan’a kadar Kültür ve Turizm Bakanlığı'na müracaat edebileceklerini belirten Kültür ve Turizm Müdürü Fikret Öztürk, altı mekanik tesis yapılan ve suni kar sistemi donatılen Konaklı’ya 8 adet 5 yıldızlı otel yapılacağını, aynı anda 14 bin kişinin kayak yapabileceği Konaklı’nın dünyanın sayılı kayak merkezlerinden biri olacağını söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.