Siyaset Haber Girişi : 20 Nisan 2012 19:30

Koordinatör Milletvekili Ersoy Erzurum'da

Koordinatör Milletvekili Ersoy Erzurum'da
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve İl Koordinatörü Mehmet Ersoy, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.
Erzurum Ajans-AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve İl Koordinatörü Mehmet Ersoy, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Küçükler’in makamında ağırladığı Ersoy, Erzurum’a övgüler dizdi. Aynı zamanda Sinop Milletvekili olan Ersoy, Anadolu’nun kalbinin ve yüreğinin Erzurum’da attığını ifade etti.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Ersoy’u ağırladı. Başkan Küçükler’le makamında bir süre görüşen Ersoy, belediye başkanları ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak ve beklentileri tespit etmek amacıyla Erzurum’da bulunduğunu söyledi.
Erzurum’a her gelişinden ayrı bir keyif aldığını ifade eden Ersoy, “Belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz, il genel meclisimiz, yerel yönetimler alanında Erzurum’un partimize gösterdiği, Sayın Başbakanımıza gösterdiği ilginin karşılığını verecek şekilde çalışmalar içerisinde olacaklar. Tüm inançlı ve azimli kadrolarımız, bu gaye ve bu kararlılıkla hizmet etmelidirler. Biz de bu hizmetleri görmekten, desteklemekten ve bu hizmetlerin koordinasyonunu yapıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ben belediye başkanlarımıza, partimizin tüm yöneticilerine bu bakımdan teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BAŞKAN KÜÇÜKLER: VATANDAŞIMIZIN GÖNLÜNÜ KAZANMAK EN BÜYÜK GAYEMİZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler de, Koordinatör Milletvekili Mehmet Ersoy’un, daha önce valilik yapmış olması nedeniyle yerel yönetimleri yakından tanıyan bir isim olduğunu hatırlatarak, şehirde yapılan hizmetlerin bu çerçevede ele alınıp değerlendirileceğini söyledi. Başkan Küçükler, “Biz 8 yıllık görevimiz boyunca çok ciddi çalışmalara imza attık. Temel altyapı sorunlarını bitirdik, şu anda çok prestijli projelerimiz var. Bu sene itibariyle start vermiş durumdayız. Amacımız şehrimize ve halkımıza en güzel hizmeti vermek. Bir tarafta vatandaşımızın mutlu olduğunu görmek, diğer tarafta vatandaşımızın gönlüne girebilmek, bizim en büyük arzumuz” diye konuştu.
Koordinatör Milletvekili Mehmet Ersoy’un, hem Büyükşehir Belediyesi, hem de diğer yerel yönetim birimleriyle ortak çeşitli çalışmalar yapacağını belirten Başkan Küçükler, “Koordinatör Milletvekilimizin Erzurum’da bulunuyor olması ve Büyükşehir Belediyemize gerçekleştirdiği ziyaretten ayrıca büyük mutluluk duyduk” dedi.
Ziyaretin sonunda Başkan Küçükler, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve İl Koordinatörü Mehmet Ersoy’a, Oltu Taşı’ndan imal edilen tespih, kol düğmesi ve kravat iğnesi hediye etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.