Bölge Haber Girişi : 30 Ağustos 2010 16:29

Korkmaz, STK temsilcileriyle buluştu!..

Korkmaz, STK temsilcileriyle buluştu!..
2011 Universiade Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, hafta sonunda sivil toplum örgütlerinin yöneticileriyle iftarda bir araya geldi.

Erzururm Ajans- Erzurum 2011 Universiade  STK komitesi tarafından düzenlenen iftar yemeği ve Ağustos ayı STK bilgilendirme toplantısı Genel Koordinatör  Bekir Korkmaz başkanlığında yapıldı.

 

Toplantıya, Erzurum Ticaret ve Sanayi  Odası, Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odası , Erzurum Ticaret Borsası, Erzurum Barusu, Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği, Erzurum Kalkınma Vakfı, MÜSİAD, Erzurum Genç İşadamları Derneği, DASİDEF, İnşaat Mühendisleri Odası, Makine Mühendisleri Odası, Ziraat Mühendisleri Odası, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti ve Erzurum Gazetecileri Cemiyeti  Başkan ve Başkan yardımcılarının katılımlarıyla gerçekleşti .
 
 
Sohbet havasında geçen yemekte Korkmaz, misafirlerine 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan ve yöneticilerle görüş alışverişinde bulunan Korkmaz, tesislerin yapımında son aşamaya gelindiğini ve oyunların eksiksiz yapılması için gayret gösterdiklerini ifade etti.
 
 
Korkmaz, Türkiye’nin İzmir’de olduğu  gibi Erzurum’u da düzenlenecek oyunlarıda başarıyla gerçekleştirerek önemli bir kazanım elde edeceğini vurguladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.