İlçeler Haber Girişi : 12 Haziran 2012 13:15

Korkut, işçisini böyle takdir etti

Korkut, işçisini böyle takdir etti
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, alanda çalışmaları izlerken, yapılan temizlikten memnun kaldığı Muhsin Yazıcıoğlu Parkının temizliğine bakan Harun Uzun’u alnından öperek beğenisini farklı bir biçimde gösterdi.
Erzurum Ajans-Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, alanda çalışmaları izlerken, yapılan temizlikten memnun kaldığı Muhsin Yazıcıoğlu Parkının temizliğine bakan Harun Uzun’u alnından öperek beğenisini farklı bir biçimde gösterdi. Korkut, “İşte çalışan, aldığını kuruşu kuruşuna hak eden bir insan. Gel seni alnından bir öpeyim” dedi.
İlçe sınırları içerisinde yürütülen asfalt, karo bordür çalışmalarını incelemek için sahayı gezen Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Muhsin Yazıcıoğlu Parkındaki temizlik ve düzeni görünce personelini alnından öptü. Parktaki temizliğin gözden kaçmadığı söyleyen Ali Korkut, temizlik elemanı Harun Uzun’u alnından öptü. Parkı bir süre inceleyen Korkut, “Çevrede bir tane çöpe rastlamadım. İşte çalıştığını hak eden, temiz para kazanan insan sensin. Her zaman böyle ol, çalışman ve kazancın böyle pak olsun. Gel seni o pak alnından bir öpeyim” dedi ve işçisini alnından öperek beğenisini gösterdi. Korkut, Harun Uzun’a işine hor bakmayan insan hiç aç kalmaz nasihatinde bulundu.
Biranda gelişen alın öpme refleksiyle şaşıran Harun Uzun, “Ben ekmeğimi buradan kazanıyorum. İşimi iyi yapmak kendime olan saygımı artırıyor. Yaptığım iş ne olursa olsun iyisini yapmalıyım. Parkta insanlar vakit geçiriyor. Onların temiz bir ortamda oturmaları belediyeme taktir getirecektir. Bende yaptığım işle Başkanımdan taktir aldım. Çok mutlu oldum. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Taktir görmek güzel bir şey.” İfadelerini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • muhammet 01 Ocak 1970 02:00

    ÇOK BÜYÜK BİR LÜTÜFATA BULUNMUŞ ÖPECEK TABİ GEREKİRSEDE ELİNİ ÖPECEK TC BAŞBAKANI HERKEZİ KUCAKLAYIP ÖPÜYOR Bİ ZAHMET SAYIN KORKUT EFENDİDE ÖPSÜN

  • veis 01 Ocak 1970 02:00

    yaz dostum yoksul görsen besle kaymak bal ile yaz dostum garipleri giydir ipek şal ile evet başkanı tebrik ediyorum birde bu arkadaşların maaşlarını alnından öpen olsa memleket daha temiz olacak