Spor Haber Girişi : 14 Mart 2016 17:45

Kortta rüzgar gibi estiler

Kortta rüzgar gibi estiler
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'in destekleri ile tenis şampiyonasına katılan Muhammet Tunahan Kurt ve Rabia Nur Kurt, kortlarda rüzgar gibi esti.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'in destekleri ile tenis şampiyonasına katılan Muhammet Tunahan Kurt ve Rabia Nur Kurt, kortlarda rüzgar gibi esti.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'in destekleri ile turnuvalara katılan Antrenör Hasan Polat'ın öğrencileri Muhammet Tunahan Kurt ile Rabia Nur Kurt kortlarda rüzgar gibi esti. Rabia Nur Kurt, Trabzon'da yapılan turnuvada üçüncü olarak bronz madalya alırken, Muhammet Tunahan Kurt, ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün sahip çıktığı iki sporcu, kendilerine güvenenleri mahcup etmedi. İki sporcunun başarılı olması GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil'i de mutlu etti.

TENİSTE GELECEK VAAT EDİYORLAR

Antrenör Hasan Polat, teniste gelecek vaat eden iki sporcusuna övgüler yağdırdı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün destekleri ile turnuvaya katılarak madalya kazandıklarını ifade eden Polat, "İl Müdürümüz Fuat beye teşekkür ediyoruz" dedi.

Polat'ın sporcuları şu ana kadar katıldıkları turnuvalarda şu başarıları elde etti:

"Muhammet Tunahan Kurt 9 yaş kış kupası şampiyonu. 9 yaşındayken 10 yaştaki başarıları İstanbul Taç Spor'da düzenlenen hafta sonu turnuvasında final oynayarak, ikinci oldu. 10 yaş yaz kupası yarı finale çıktı, 10 yaş master kupası ilk 32'ye kaldı. Şu an 10 yaşında ve Trabzon'daki turnuvada 12 yaş grubunda oynadı ikinci oldu. Rabia Nur Kurt 12 yaşında geçen yıl 12 yaş grubunda hafta sonu turnuvasında 3 oldu. Bu yılki turnuvada grup ikincisi oldu."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.