Spor Haber Girişi : 14 Mayıs 2012 19:15

Koşabiliyorken koştular altınları kaptılar

Koşabiliyorken koştular altınları kaptılar
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde başlattığı “Koşabiliyorken Koş” kapsamında Aşkale’de minik ve yıldız öğrenciler arasında koşu yapıldı. Aynı zamanda ilçe seçme müsabakası niteliğ
Erzurum Ajans-Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde başlattığı “Koşabiliyorken Koş” kapsamında Aşkale’de minik ve yıldız öğrenciler arasında koşu yapıldı. Aynı zamanda ilçe seçme müsabakası niteliğindeki yarışlarda birinci olan sporculara Cumhuriyet altını hediye edilecek.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye’de 81 ilde başlattığı “Koşabiliyorken Koş” Projesi kapsamında Aşkale’de seçmeler yapıldı. Minik ve yıldız öğrenciler koşabiliyorken koştular, altınları kaptılar. Erkeklerde ilk altıya giren sporculara madalya verilirken, bayanlarda ilk üçe giren sporculara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından madalya verildi. Ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, yarışlarda birinci olan sporculara 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Cumhuriyet altını hediye edileceğini belirterek, diğer dereceye giren sporculara da eşofman hediye edeceklerini söyledi. Atletizm İl Temsilcisi Zeyit Palabıyık, Antrenörler Nihat Bayburt, Orhan Güngör, Yavuz Bayram, Ali Haydar Kanber ve Yılmaz Sakalı yönetiminde yapılan seçmelere minik ve yıldızlar kategorisindeki öğrenciler katıldı. Nefesleri kesen yarışlar büyük bir ilgi görürken, 100’ün üzerinde öğrenci birinci olabilmek için mücadele etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Aşkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Yaman, şube müdürleri İsmail Köse, Süleyman Ünver, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Aşkale İlçe Müdürü Şuayip Gacır ile diğer davetliler ve öğretmenlerde yarışları izledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.