Spor Haber Girişi : 24 Mayıs 2012 16:30

Koşabiliyorken koşup engelleri aştılar

Koşabiliyorken koşup engelleri aştılar
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün antrenörleri halka bilinçli bir şekilde spor yaptırmaya devam ediyor.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün antrenörleri halka bilinçli bir şekilde spor yaptırmaya devam ediyor.
Geçtiğimiz hafta kutlanan Engelliler Haftası kapmasında da engelli öğrencilere spor yaptırıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Türkiye’de 81 ilde başlattığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından uygulamaya koyulan “Koşabiliyorken Koş” projesi çerçevesinde engelli vatandaşlara da bilinçli bir şekilde spor yaptırıldı. Öncelikli olarak engelli atletler için yarış düzenlendi ve dereceye girenlere madalya verildi.
Yarış sonrasında ise tüm engelliler için bilinçli spor etkinliği düzenlendi. Koşabiliyorken Koş Projesi Erzurum Koordinatörü Vahdet Alaeddinoğlu, Yıldırım Gündoğdu ve diğer antrenörler engelli öğrencilere ve vatandaşlara bilinçli bir şekilde spor yaptırdı.
Koşan öğrenciler, daha sonra BESYO çim sahasında eğlenceli bir oyun aktivitesine tabi tutuldular.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.