Erzurum Haber Girişi : 23 Nisan 2013 14:17

Küçükler MNG'nin tanıtım TIR'ını ziyaret etti

Küçükler MNG'nin tanıtım TIR'ını ziyaret etti
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, MNG Kargonun, 10. kuruluş yılına özel hazırlanan ve Rize'den sonra Erzurum'a gelen Proje Tanıtım TIR'ını ziyaret etti.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, MNG Kargonun, 10. kuruluş yılına özel hazırlanan ve Rize'den sonra Erzurum'a gelen Proje Tanıtım TIR'ını ziyaret etti.

Havuzbaşı Meydanında park eden TIR da görev yapan yetkililer tarafından karşılanan Başkan Küçükler, MNG'yi Aç Kanatlarını Türkiye adı altında yürüttüğü ve 26 ili kapsayan bu çalışması için tebrik etti.

Eğitim TIR'ında görev yapan uzmanlar tarafından Erzurumlu esnaflara, küçük ve orta büyüklükteki işletmelere gelişimlerini destekleyen çeşitli eğitim verilmesinin önemli bir destek olduğunu ifade eden Küçükler, İlimizdeki ticaret kesimi ve üretim dinamiklerine güncel bilgileri aktarmanız ve bu hizmeti ücretsiz olarak vermeniz memnuniyet yarattı, dedi.

MNG Yetkilileri ise verdikleri bilgide, Aç Kanatlarını Türkiye projesiyle Anadolu'yu adım adım dolaşmaya devam ettiklerini, MNG Kargo TIR'ındaki uzmanlarca, Anadolu esnafına, ticaret erbabına ve küçük işletmelere işlerini büyütmelerini destekleyecek verilerin aktarıldığını anlattılar.

MNG Kargo TIR'ı, Erzurum'da kaldığı süre içerisinde, teşvik destekleri, ürün geliştirme, dış ticaret, markalaşma ve gider tasarrufu ile pazarlara açılma konularında iş dünyasına ücretsiz danışmanlık ve uygulama hizmetleri verecek.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükleri makamında ziyaret eden MNG Kargo TIR'ı yetkilileri, Rize'den Erzurum'a geldiklerini hatırlatarak, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcının gönderdiği hediyeyi takdim ettiler. Küçükler de eğitim TIR'ının Erzurum'dan sonra gideceği Elazığ Belediye Başkanına verilmek üzere bazı hediyeler verdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • poyraz 01 Ocak 1970 02:00

    yorumda göndersek yayınlamıyor

  • poyraz 01 Ocak 1970 02:00

    yorumda göndersek yayınlamıyor