Erzurum Haber Girişi : 06 Temmuz 2012 09:00

Küçükler'den istişare toplantısına davet

Küçükler'den istişare toplantısına davet
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Büyükşehir Belediyespor’un 10 Temmuz’da yapılacak olan Genel Kurul toplantısı öncesinde kamuoyuna istişare çağrısında bulundu.
Erzurum Ajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Büyükşehir Belediyespor’un 10 Temmuz’da yapılacak olan Genel Kurul toplantısı öncesinde kamuoyuna istişare çağrısında bulundu. Başkan Küçükler, “Sözü olan, samimi olan futbola ve şehrine gönül veren herkesi istişare toplantımıza bekliyoruz” dedi.
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un Genel Kurulu, 10 Temmuz Salı günü saat 18.00’de Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde toplanacak. Genel Kurul toplantısıyla ilgili hazırlıklar son sürat devam ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ise, spor kamuoyunu istişareye davet etti. Büyükşehir Belediyespor’la ilgili her türlü görüş ve önerinin dile getirilerek değerlendirilmesi amacıyla 8 Temmuz Pazar günü bir istişare toplantısı düzenleneceğini açıklayan Başkan Küçükler, “Sözü olan, samimi olan futbola ve şehrine gönül veren herkesi istişare toplantımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
İstişare toplantısında; kulübün adı da dahil olmak üzere Yönetim Kurulu yapısına varıncaya kadar her konunun ele alınacağını ve değerlendirileceğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Futbola gönül vermiş Erzurumlu tüm hemşehrilerimizi, düzenleyeceğimiz istişare toplantısında aramızda görmek istiyoruz” diye konuştu.
Öte yandan Başkan Küçükler, 8 Temmuz Pazar günü saat 19.00’da Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılacak olan istişare toplantısını sosyal paylaşım sitesi Twitter’den de duyurdu. Başkan Küçükler, Twitter’deki takipçilerini istişare toplantısına davet ederek, söz konusu toplantının Erzurum’daki spor camiasına şimdiden hayırlı olması dileklerinde bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.