Bölge Haber Girişi : 31 Aralık 2009 04:27

Küçükler'den sponsorluk açıklaması!..

Küçükler'den sponsorluk açıklaması!..
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler: Kick boksa harcanan para Erzurumspor için toplanmadı. Erzurumspor için bir kuruş verdiğini söyleyenler çıkıp bunu kamuoyu ile paylaşsınlar...

Erzurum Ajans-Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, ilde geçtiğimiz günlerde düzenlenen kick boks müsabakaları için 60 bin TL harcandığını, bu paranın iddia edildiği gibi Erzurumspor için toplanmadığını söyledi.

Ahmet Küçükler, son günlerde şahsıyla alakalı olarak bazı basın yayın organlarında çıkan haberlere cevap vermek üzere Müceldili Konağı'nda basın toplantısı düzenledi.

Sponsor oldukları kick boks turnuvası için toplam 250 bin TL harcandığının iddia edildiğini hatırlatan Başkan Küçükler, bunun yanlış olduğunu, harcanan toplam bedelin 60 bin TL olduğunu belirtti. Bu miktarın da belediye kasasından çıkmadığının altını çizen Küçükler, paranın Erzurumspor için toplanmadığını ifade etti.

Esnafın reklâm karşılığı olarak bu parayı ödediğini söyleyen Küçükler, "Erzurumspor için bir kuruş verdiğini söyleyenler çıkıp bunu kamuoyu ile paylaşabilirler. Erzurumspor için toplamış olsak onu belirtiriz. Esnafın verdiği para programın yapıldığı kanalın reklâm ücreti." dedi.

Erzurumspor'un hiç bir zaman kapanmasına gönüllerinin razı olmadığına dikkat çeken Başkan Küçükler, kulübü tek başlarına götüremeyeceklerini dile getirdi.

Erzurumspor'a 3-4 yıl önce ciddi destekler verdiklerini vurgulayan Başkan Küçükler, "Erzurumspor bugüne kadar bizim desteklerimizle geldi. Erzurumspor'un kapanmasına razı değilim. Ama belediye olarak biz tek başımıza bunu götüremiyoruz. Herkes destek versin. Ben belediye olarak herkesin iki katı destek vereceğim. Herkes taşın altına elini koyarsa bu iş gider." şeklinde konuştu.

Kulüp başkanlığı yapıpda Erzurumspor'dan alacaklı olan şahısları topladığını belirten Başkan Küçükler, bu şahıslardan bir fedakârlık yapıp alacaklarından vazgeçmelerini istediğini söyledi. Fakat eski başkanların bunu kabul etmediğini bildiren Başkan Küçükler, o günden itibaren de Erzurumspor'un transfer yapamadığını ifade etti.

"ERZURUM AYAKLAR ALTINA ALINIYORSA

Erzurumspor'u kurtarmak için çok defa çağrıda bunduklarını fakat cevap alamadıklarını ifade eden Başkan Küçükler, yine yapılacak bir toplantıya katılıp üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu vurguladı.

Erzurumlu olarak ilk yarının götürülmesine vicdanının sızladığını dile getiren Başkan Küçükler, "Benim şehrimin takımı başka şehre götürülüyor ama oradakiler yemek parasını karşılıyor. Erzurumspor Erzurum'un önemli bir değeri fakat Erzurum daha önemli. Erzurum ayaklar altına alınıyorsa Erzurumspor'un hiçbir kıymeti kalmaz." dedi.

Daha önceki yıllarda bir kuruş dahi eksik aldığında futbolcuların sahaya çıkmadığını, ciddi ısrarlar sonucu futbol oynadığını iddia eden Başkan Küçükler, şimdi hepsinin kendi imkânları ile futbol oynamaya devam ettiğini söyledi.

Kendilerinin bu durumu sorduğunu ifade eden Başkan Küçükler, "Futbolcular yanıt olarak Erzurumspor veya Erzurum'un kendi meseleleri olmadığını ifade etti. Kimi askerliğini bir müddet daha ertelemek için kimi ise futbol hayatını bitirmemek için maçlara çıktığını söyledi. Evet fedakârlıkta bulundular fakat kendi menfaatleri için Erzurum'u kullanmaya kimsenin hakkı yok." şeklinde sözyerini sonlandırdı.

Daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Küçükler, Erzurumspor için yapılabilecekleri gazetecilerle tartıştı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.