Bölge Haber Girişi : 21 Ekim 2009 05:39

Kulaçoğlu'ndan Erzurum'a özel tur!..

Kulaçoğlu'ndan Erzurum'a özel tur!..
Erzurumlu işadamı ve AKP İstanbul İl Genel Meclis üyesi Fuat Kulaçoğlu, partisine mensup meclis üyelerini hafta sonunda Erzurum'da ağırlayacak.

Erzurum Ajans-AKP İstanbul İl Genel Meclisi üyesi ve Erzurumlu işadamı Fuat Kulaçoğlu, Erzurum’un tanıtımı için önemli bir organizasyonun altına imza atmaya hazırlanıyor. Bir dönem Erzurum İl Genel Meclisi üyeliği yaptıktan sonra, İstanbul’un Tuzla İlçesi’nden İstanbul İl Genel Meclis üyesi seçilen Kulaçoğlu, AKP’ye mensup 157 İl Genel Meclis üyesini Erzurum’da ağırlayacak.

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ile İstanbul İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Kaya’nın da katılımıyla gerçekleşecek organizasyonda Kulaçoğlu, İstanbul İl Genel Meclis üyelerine 3 gün boyunca Erzurum’un tarihi ve turistik mekanları gezdirilecek.
Erzurum’un tanıtımı için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini belirten Kulaçoğlu, AKP'li üyelere yaptığı davetin ardından birçok önemli ve etkin görevdeki isimlerin de Erzurum’a gelmek için kendisine müracaat ettiğini söyledi.
 
Cuma günü üç ayrı uçakla Erzurum’a geleceklerini söyleyen Kulaçoğlu, “Dedeman Ski Lodge ve Palan Otel’de konuklarımızı ağırlayacağız. Yaklaşık 400 kişiye ulaşmasını tahmin ettiğimiz konuklarımıza, önce Palandöken Kayak Merkezi’ni gezdirip, sonra da şehrimizin tarihi ve diğer turistik mekanlarını gezme fırsatını sunacağız. Bu gezide konuklarımızı mutlu edebilmek için herşeyi yapacağız” dedi.(www.erzurumajans.com)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.