Bölge Haber Girişi : 21 Ekim 2009 05:13

Başbakan Erdoğan bugün Erzurum'da!..

Başbakan Erdoğan bugün Erzurum'da!..
Başbakan Erdoğan, Atatürk Üniversitesi'nin 2009-2010 Öğretim yılı açılışına katılmak üzere bugün Erzurum'a geliyor.

Erzurum Ajans-Başbakan Recep Tayip Erdoğan Atatürk Üniversitesi'nin 2009-2010 Öğretim Yılı açılış törenine katılmak üzere bugün Erzurum'a gelecek. Erdoğan bazı açılış törenlerine de katılacak. Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden gönderilen programa göre Başbakan Erdoğan saat 10.00'da Erzurum Havalimanı'nda olacak. Buradan helikopterle Ağrı'ya gidecek olan Başbakan Erdoğan, Ağrı Üniversitesi'nin açılış törenine katıldıktan sonra saat 15.00 sıralarında Erzurum'a hareket edecek.

Atatürk Üniversitesi kampusü içinde yer alan Yakutiye Araştırma Hastanesi'nin yeni hizmet binası ile Palandöken ilçesinde yaptırılan Redevco Erzurum Alışveriş Merkezi'nin toplu açılış törenine katılacak olan Başbakan Erdoğan, daha sonra Atatürk Üniversitesi'nin 2009-2010 Eğitim-Öğretim yılının açılış törenine katılacak. Erdoğan'ın burada ülke gündemine ilişkin önemli açıklamalar yapması bekleniyor. Başbakan Erdoğan’ın, saat 19.00 sıralarında Ankara'ya dönecek. (www.erzurumajans.com)

 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.