Spor Haber Girişi : 01 Ağustos 2013 16:15

Kur'an kursundan badminton salonuna

Kur'an kursundan badminton salonuna
Erzurum Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü'nün Erzurum'da Yürüttüğü Yaz Spor Okulları Kapsamında Kur'an Kursları'nda Eğitim Gören Minik Kız Ve Erkek Öğrencilere Badminton Kursu Veriliyor.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü'nün Erzurum'da Yürüttüğü Yaz Spor Okulları Kapsamında Kur'an Kursları'nda Eğitim Gören Minik Kız Ve Erkek Öğrencilere Badminton Kursu Veriliyor.

Badminton Antrenörü Çiğdem Demir, badmintona Erzurumlu gençlerin yoğun bir ilgi gösterdiğini belirtti. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü'nün Türkiye'nin 81 ilinde 29 Haziranda aynı anda başlattığı Yaz Spor Okulları Erzurum'da tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda Erzurum'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün İl ve İlçe Müftülükleri ile ortaklaşa yürüttüğü Kur'an Kursları'nda eğitim gören minik öğrencilere yönelik sportif aktiviteler devam ediyor. Kur'an Kursları'nda eğitim gören minik kız ve erkek öğrenciler, saban Kur'an-ı Kerim öğrenirken, öğleden sonra badminton eğitimi alıyor. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Badminton Antrenörü olarak görev yapan Çiğdem Demir, badminton çalışmalarının tam gaz devam ettiğini söyledi. Demir, Spor Genel Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak başlatılan ve Spor İl Müdürlükleri tarafından yürütülen Yaz Spor Okulları kapmasında Batminton Kurslarının da büyük bir ilgi gördüğünü belirtti. Demir, "Yaz Spor Okulları kapsamında açtığımız badminton kursları büyük bir ilgi görüyor. Çalışmalarımızı Yakutiye Spor Salonu'nda sürdürüyoruz. Çalışmalarımız çok iyi geçiyor. Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar, Yakutiye İlçe Müdürümüz Suat Yılmaz ve Tesis Amirimiz Nuri Eren burada bize çalışmalarımıza büyük bir destek veriyorlar" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.