Siyaset Düzenleme Tarihi : 02 Mart 2024 13:00 Haber Girişi : 01 Mart 2024 15:09

Kürsüde sinirlenen Fatma Öncü böyle bağırdı TIKLA İZLE

Kürsüde sinirlenen Fatma Öncü böyle bağırdı  TIKLA İZLE
DEM Partisi'nin 'kadına karşı şiddet ve cinayetlerin araştırılmasına' ilişkin verdiği grup önerisiyle ilgili konuşmalar sırasında DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca'nın AK Parti Erzurum Milletvekili Fatma Öncü'ye el hareketi yaptığı iddia edildi.
Kürsüde sinirlenen Fatma Öncü böyle bağırdı TIKLA İZLE

ERZURUMLU VEKİL ÖNCÜ, KÜRSÜDE SİNİRLENDİ

 

AK Parti adına konuşan Erzurum Milletvekili Fatma Öncü, kürsüde sözü kesilince sinirlendi.

 

DEM Parti sıralarına "Dinle sana öğreteceğim" diyerek partisinin kadın politikalarını anlatmaya çalışan Öncü, "Bu konuya siyasi bir pencereden bakmak yanlıştır. O zaman size şunu sorarız, kadına şiddetin en çarpıcı örnekleri terör örgütleridir. Burada alıkoyulan, istismar edilen kadınları neden konuşmuyorsunuz? Siyasi rant elde etmek için çabalarınız boşuna. Biz 2002'den bu yana kadın politikaları üzerine mücadelemiz sınırsız devam etmekte..." dedi.

 

 

Öncü konuşmasının ardından, DEM Partili Koca'nın kürsüde konuşurken kendisine "el hareketi" yaptığını öne sürdü, işlem yapılmasını istedi.

 

BOZDAĞ: HERHANGİ BİR GÖRÜNTÜ YOK

 

Oturumu yöneten Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ ise Öncü'nün iddiası üzerine "İddia edilen konuda herhangi bir gözlem yapmadık. TRT ve Meclis kayıtlarını incelediğimizde de herhangi bir görüntü, kayıt söz konusu değil. Bu nedenle de herhangi bir işlem yapma yetkimiz bulunmamaktadır" dedi.

 

Bozdağ'ın sözlerinin ardından Meclis Genel Kurulu'nda AK Parti sıralarından tepkiler gelmeye başladı. Bozdağ, "Burada iç tüzüğe göre işlem yapılır. Ben görmedim, divan arkadaşlarım görmedi. Kayıtları incelettim kayıtlarda da yok" diye konuştu.

 

 

KOCA: SÖZ KONUSU OLAMAZ

 

DEM Partili Milletvekili Koca ise "Kadın özgürlük mücadelesinin, feminist hareketin içerisinden gelen bir kadın vekil olarak asla ve asla bu manipülasyonu kabul etmiyorum. Söylenildiği gibi bir hareket söz konusu olamaz. Bunu kendim için zul görürüm" dedi. HABER MERKEZİ 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ekrem yardımcı 03 Mart 2024 11:16

    Perijan koca şayet öyle bir hareket yapsaydı bozdağ anında soruşturmalıydı. Fatma hanım erzuruma bekleriz dertlerimiz aşırı fazla yollarımız çok kötü asfalt delik deşik inanın köyden beter durumdayız sekmen beyden şikayetçiyiz Mng önüne tam 3 defa asfalt attı 1 ay dayanmadı lütfen bu devlet malı. Bir asfalt atılınca en az 10 sene gitmesi lazım sizin asfalt sahte ve yalancı bir asfalt lütfen acilen bu yol çukurlarını halletsin