Spor Haber Girişi : 12 Kasım 2014 14:03

Kurumlar masada buluşuyor

Kurumlar masada buluşuyor
Erzurum'da geleneksel olarak düzenlenen Masa Tenisi Kurumlar Ligi start alıyor. Aralık ayının ikinci haftası başlayacak olan turnuvanın teknik toplantısı yapıldı.
Erzurumajans-Erzurum'da geleneksel olarak düzenlenen Masa Tenisi Kurumlar Ligi start alıyor. Aralık ayının ikinci haftası başlayacak olan turnuvanın teknik toplantısı yapıldı.

Erzurum Valiliği öncülüğünde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliği ev sahipliğinde yapılan Masa Tenisi Kurumlar Ligi, Aralık ayının ikinci haftasında başlıyor. Turnuvanın teknik toplantısı önceki gün Yakutiye Spor Salonu'nda yapıldı. Masa Tenisi Erzurum İl Temsilcisi Ali Durmuş, 2014-2015 sezonu 4. Kurum ve Kuruluşlararası Masa Tenisi Ligi için teknik toplantı yaptıklarını belirterek, turnuvaya 20 kurumun katılacağını ifade etti.

Durmuş, "Bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceğimiz kurumlararası masa tenisi liginde asıl amacımızın İlimizdeki kurumlar arasında tanışmayı, kaynaşmayı birlik ve beraberliği sağlamaktır. Düzenlenen ligde dereceye giren takımların ilimizi 13. Kurum ve Kuruluşlar Türkiye Şampiyonası'nda temsil edeceklerdir. 2013-2014 sezonunda İzmir'in Çeşme ilçesinde düzenlenen 12. Kurum ve Kuruluşlar Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil eden Erzurum Emniyet Müdürlüğü Masa tenisi takımı 1. grupta Türkiye 3.olmuştur. Diğer temsilcimiz Türk Telekom Bölge müdürlüğü çeyrek finalde elenmiştir. Kurumlarımıza desteklerini esirgemeyen tüm idarecilere teşekkür ederiz" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.