İlçeler Haber Girişi : 18 Nisan 2016 16:09

Kuşlar yuvasız kalmayacak

Kuşlar yuvasız kalmayacak
Erzurum merkez Yakutiye Belediyesi ile Özel Bilkent Laboratuvar Lisesi kuşlar için yaptıkları yuvaları ilçe merkezindeki ağaçlara astılar.
Erzurumajans-Erzurum merkez Yakutiye Belediyesi ile Özel Bilkent Laboratuvar Lisesi kuşlar için yaptıkları yuvaları ilçe merkezindeki ağaçlara astılar.

Belediyenin marangozları tarafından yapılan kuş yuvaları, Özel Bilkent Laboratuvar Lisesi öğrencileri tarafından rengarenk boyandığını söyleyen Başkanı Ali Korkut, "Öğrencilerle güzel ve örnek bir çalışma yaptık. Kuş yuvalarını Yakutiye Kent Meydanından başlayarak parklardaki ağaçlara astık. Bu yuvalar özellikle serçe türü küçük kuşlar için bulunmaz bir şey. Yaşadığımız çevreye karşı duyarlı olma adına önemli bir iş, Işıl hocama ve öğrencilerine teşekkür ediyorum" dedi.

El emeği göz nuru ile yapılan yuvaları öğrenciler Başkan Ali Korkut ile birlikte Yakutiye Kent Meydanındaki Lala Paşa cami önündeki ağaçlara attı. Özel Bilkent Laboratuvar Lisesi öğretmenlerinden Işıl Altın kendilerine destek veren ve yuvaların asılmasına katılan Başkanı Ali Korkut'a teşekkür etti. Altın, "Gençlerin şehre duyarlılığını geliştirmek için böyle bir projeyi düşündük. Çok da güzel oldu. Kuşlar özellikle bu yuvaları kışın daha çok kullanacakr" diye konuştu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.