Spor Haber Girişi : 14 Ekim 2023 10:47

Kutlu: 'Zor virajı döndük'

Kutlu: 'Zor virajı döndük'
Erzurumspor Teknik Patronu Hakan Kutlu, ilk sekiz haftada birbirinden zorlu maçlar oynadıklarını belirterek, ?Şartlar göz önüne alındığında biz zor bir virajı döndük? dedi.

Erzurumspor Teknik Patronu Hakan Kutlu, ilk sekiz haftada birbirinden zorlu maçlar oynadıklarını belirterek, “Şartlar göz önüne alındığında biz zor bir virajı döndük” dedi.

 

Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor’da Keçiörengücü mesaisi tam gaz devam ederken Teknik Patron Hakan Kutlu, fikstürde zor bir virajı geride bıraktıklarını söyledi. Dadaşların hocası, “Şartlar göz önünde bulundurulduğunda bu oyuncu grubu ile çok şeyler yaptığımızı kamuoyu görüyor. “Fikstüre bakıldığında Bandırma ve Borum gibi ilk beşte olan takımları elimizden kaçırdığımızı söylebiliriz. Manisa ve Kocaeli de play-off hattında Manisa’ya nasıl şanssız bir şekilde kaybettiğimizi herkes gördü. Kocaeli maçında da kazanmaya yakın olan taraf bizdik İlk 8 haftada önemli ve zorlu virajı geride bıraktık diyebiliriz” değerlendirmesi yaptı.

 

Takımımdan memnunum

 

Kutlu "Ligin ilk 8 haftasın da özellikle takımımızın mücadelesinden, oyun hırsından ve oyun anlayışından oldukça memnunum. Geriye dönüp baktığımızda kötü oynadığımız veya kötü mücadele ettiğimiz bir maç olduğunu düşünmüyorum. Oynadığımız 8 karşılaşmada da pozitif futbolumuz kamuoyu tarafından takdir edildi" diye konuştu. Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.