Erzurum Haber Girişi : 12 Temmuz 2012 15:30

Lisans güncelleme programı Erzurum'da yapılacak

Lisans güncelleme programı Erzurum'da yapılacak
Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) Lisans Güncelleme kursu için Erzurum’a gelen antrenörler, Vali Yardımcısı Özgür Aslan’ı ziyaret etti.
Erzurum Ajans-Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) Lisans Güncelleme kursu için Erzurum’a gelen antrenörler, Vali Yardımcısı Özgür Aslan’ı ziyaret etti.
2011 Kış Oyunları ile birlikte tesisleşme konusunda önemli bir aşama kaydeden Erzurum, UEFA Lisans Güncelleme kursuna katılan antrenörlere ev sahipliği yapıyor. Kurs için kente gelen antrenörler Vali Yardımcısı Özgür Aslan’ı ziyaret etti. Gençlik Ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın da yer aldığı ziyarette Erzurum’da bulunmaktan dolayı memnun olduklarını belirten antrenörler, kente yapılan sportif yatırımların meyvesini çok kısa zamanda vereceğini söylediler.
Ortadoğu ve Balkanlar’da bulunmayan tesislerin Erzurum’da olduğunu kaydeden Vali Yardımcısı Özgür Aslan, “Spor şehri olma yolunda ilerleyen Erzurum’da böyle kursların ve kampların olması, hem gelen sporcular için hem de kent için büyük avantaj. Bu tür etkinliklerin devamını arzu ediyoruz” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.