Spor Haber Girişi : 30 Mayıs 2012 09:30

Liselerarası Eskrim Türkiye şampiyonası

Liselerarası Eskrim Türkiye şampiyonası
Liselerarası Eskrim Türkiye şampiyonası Erzurum’da başlıyor. Yakutiye Spor Salonu’ndaki müsabakalara ilginin bir hayli yoğun olması bekleniyor.
Erzurum Ajans-Liselerarası Eskrim Türkiye şampiyonası Erzurum’da başlıyor. Yakutiye Spor Salonu’ndaki müsabakalara ilginin bir hayli yoğun olması bekleniyor.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliği yaptığı Liselerarası Eskrim Türkiye Şampiyonası Erzurum’da start alıyor. Şükrüpaşa Semtindeki Yakutiye Spor Salonu’nda düzenlenen Liselerarası Eskrim Türkiye Şampiyonasına ev sahibi Erzurum’un yanı sıra 10’u aşkın il ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden sporcuların katılması bekleniyor. 30 Mayıs- 01 Haziran 2012 tarihleri arasında yapılacak olan müsabakalar için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, tüm Erzurumluları müsabakaları izlemeye davet etti. Çintimar, “İlimizde ilk kez yapılacak olan Türkiye şampiyonasını izlemek için tüm sporseverleri Yakutiye Spor Salonu’na bekliyoruz” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.