Spor Haber Girişi : 22 Ağustos 2012 15:30

Madalya umudumuz Hancı ve Korkmaz

Madalya umudumuz Hancı ve Korkmaz
2012 Londra Yaz Oyunlarından sonra şimdide Paralimpik Oyunları başlıyor.
Erzurum Ajans-2012 Londra Yaz Oyunlarından sonra şimdide Paralimpik Oyunları başlıyor. 2012 Londra Paralimpik Oyunları 29 Ağustos 09 Eyül 2012 tarihleri arasında İngiltere’nin Başkenti Londra’da yapılacak. Oyunlar öncesinde okçulukta Türkiye’yi temsil edecek olan 11 sporcudan ikisi Erzurumlu. Milli okçular Doğan Hancı ile Zafer Korkmaz Paralimpik Oyunlarında madalya için hedefi 12’den vurmaya çalışacak. Erzurumlu Milli okçular Antrenör Hikmet Dumanoğlu ve aileleri tarafından uğurlandı. İstanbul’a uçan iki milli okçu, Paralimpik Oyunları için İngiltere’ye uçacak olan kafileye İstanbul’da katılacak. Erzurum tarihinde ilk kez okçulukta paralimpik oyunlarında mücadele edecek olan iki okçu, şimdiden madalya sözü verdi.

ERZURUM’UN DUASINI BEKLİYORUZ

Madalya umudu ile Erzurum’dan ayrılan Milli okçular Doğan Hancı ile Zafer Korkmaz, “Türk halkının ve Erzurumlu hemşehrilerimizin dualarını bekliyoruz. Onların duaları ile İnşallah hedefi 12’den vurup, madalya kazanırız” diye konuştu. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar da Doğan Hancı ve Zafer Korkmaz’ın yanı sıra Paralimpik oyunlarında iki tane de Erzurumlu Goalballcının mücadele edeceğini belirterek, “Doğan Hancı ve Zafer Korkmaz, Türkiye’nin en büyük madalya umutları olacak, kendilerine güvenimiz tam. İnanıyoruz ki, Türkiye Paralimpik Oyunları’nda başarılı neticeler alacak. Biz şimdiden tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.