Siyaset Haber Girişi : 21 Aralık 2018 12:05

Mağaradaki operasyon devam ediyor

Mağaradaki operasyon devam ediyor
İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy bir dizi temaslarda bulunmak üzere Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile birlikte bugün Erzurum’a geldi.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Türkiye’nin terörle mücadelede kararlı, etkin ve başarılı bir süreç yaşadığını belirten İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, “Bu mücadeleyi dağlarımızda eşkıyanın tek bir ayak izi kalmayıncaya kadar devam ettireceğiz” dedi. Ersoy ayrıca Tunceli kırsalında mağarada sıkıştırılan teröristlere yönelik operasyonun da devam ettiğini bildirdi. 

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy bir dizi temaslarda bulunmak üzere Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile birlikte bugün Erzurum’a geldi. Vali Okay Memiş tarafından havalimanında karşılanan Bakan Yardımcısı Ersoy ve Orgeneral Çetin, ilk olarak Valiliği ziyaret etti. Erzurum hakkında kısa bir bilgi veren Vali Okay Memiş’in ardından konuşan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Türkiye’nin terörle mücadelede kararlı, etkin ve başarılı bir süreç yaşadığını vurguladı. Ersoy, “Hava şartları ne olursa olsun terörle mücadelede çok önemli bir süreç yaşıyoruz. Bu mücadeleyi dağlarımızda eşkıyanın tek bir ayak izi kalmayıncaya kadar sürdüreceğiz. Bundan sonrada kimsenin ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya tevessül etmesine müsade etmeyeceğiz” diye konuştu. 

ACELE ETMEDEN SÜRDÜRÜYORUZ

Öte yandan Tunceli kırsalında bir mağarada sıkıştırılan 6 teröriste yönelik operasyon hakkında da bilgi veren Bakan Yardımcısı Ersoy, “Şu an operasyon devam ediyor. Mağara tamamen abluka altına alınmış durumda. İhtiyatlı, dikkatli ve acele etmeden, güvenlik güçlerimizin burnu kanamadan gereğini yapacağız” dedi.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.