Erzurum Haber Girişi : 16 Aralık 2011 13:36

MAGESDER`den Altınok`a plaket

MAGESDER`den Altınok`a plaket
Mahallebaşı ve Gülahmet Esnaf ve Sanatkarları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MAGESDER) Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Altınok`a teşekkür plaketi verildi.
Erzurum Ajans-Mahallebaşı ve Gülahmet Esnaf ve Sanatkarları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MAGESDER) Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Altınok`a teşekkür plaketi verildi.

Mahallebaşı ve Gülahmet Esnaf ve Sanatkarları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Altınok`a, Ziraat Bankası`nın Mahallebaşı semtinde açılan şubesinin semtlerine getirilmesindeki gayretlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

D
ernek Başkanı Abdurrahman Oğuz ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre sohbet eden Altınok, şehrin gelişimi adına elinden gelen tüm gayreti göstereceğini belirtti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.