Erzurum Haber Girişi : 17 Temmuz 2014 23:10

Mahallebaşı karıştı

Mahallebaşı karıştı
Erzurum'da HDP İl Başkanı'nın 15 yaşındaki yeğeninin polis tarafından açılan ateş sonucu öldürüldüğünü iddia eden bir grup, iftardan sonra olay çıkardı.
Erzurumajans-Erzurum'da HDP İl Başkanı'nın 15 yaşındaki yeğeninin polis tarafından açılan ateş sonucu öldürüldüğünü iddia eden bir grup, iftardan sonra olay çıkardı. Maskeli gruba polis TOMA ve kalkanlarla müdahale etti.

Erzurum'da dün gece saatlerinde yola çıkan ineğe çarparak telef eden sürücüyü bıçaklayıp linç etmeye çalışan grubun dağılması için ateş açan nöbetçi polisin yaraladığı iddia edilen HDP Erzurum İl Başkanı Nevzat Çavuş'un 15 yaşındaki yeğeni hastanede hayatını kaybetti. Bugün Adli Tıp Kurumu'ndan alınan cenaze Palandöken ilçesi Maksutefendi Mahallesi'nde toprağa verildi. Cenaze sonrasında durumu provoke eden bir grup, iftardan sonra Mahallebaşı semtinde olay çıkardı. Molotof atarak yangın çıkaran ve yüzlerini maskeyle kapatan gruba polis TOMA'larla müdahale etti.

Polise taş ve sapanlarla bilyeler atan grup, polisin müdahalesiyle ara sokaklara kaçtı. Olaylar aralıklı olarak devam ediyor.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • acımadım 01 Ocak 1970 02:00

    sen gece vakti inekleri caddeye sal sonrada vatandaş kaza yapsın vatanşı linc etmeye çalış polis otosundaki adama bıçakla ve beklenen sonuç.... acımadım inanin.Burada ağlıyacak olan var ise ataeşe körük ile giden ölen zatın akrabaları. mevlam görevli polis memuruna yardımcısı olsun.

  • Yunus Onurlu 01 Ocak 1970 02:00

    Murat Örs bey o iki kardeşi kimsenin linç ettiği falan yok. İnekleri gece vakti çevreyoluna sorumsuzca salıp da ondan sonra duramayıp ineklerinden birine çarpan bir sürücü o iki kardeş ve sese gelen akrabaları tarafından linç edilmek istendi ve bıçaklandı. Polis ise sürücüyü kurtarmak için havaya ateş açtığı halde bıçaklı saldırıya uğradı. polis salak mı durduk yerde adam öldürüp başını belaya salsın. polis can havliyle camı kırılan polis arabasından ateş ederken demekki seken bir kurşun bu gence isabet etmiş. keşke olmasaydı ama olayı bu noktaya taşıyan çobanların ailesi en büyük suçludur. Şoföre saldırmak da nedir? İnsanlık mı bu? Hangi şoför kasten bir hayvana çarpar acaba? Arabasını hurdaya çıkarmak isteyen bir sadist değilse asla limse yapmaz bunu...

  • Murat ÖRS 01 Ocak 1970 02:00

    Allah belanızı versin bu nasıl haber yapıyorsunuz insan biraz araştırır. olayda linç edlilen hunharca öldürülen çocuğun kendisi ve üç kurşunla hastanede yaralı yatan abisi insan hayatı bu ülkede çok ucuz hele kürtse 2,5 kuruş bile değil.....

  • alparslan aras 01 Ocak 1970 02:00

    HEY GİDİ ERZURUM KİMLERE KALDIN YERLİLER HEP HAYAT KAVGASI YÜZÜNDEN TERKETTİLER ERZURUMU ERZURUM BÜYÜK TE GÖÇ ALDI BUNUN YANINDA AKP HÜKÜMETİ DE PKK SEMPATİZANLARINI YANDAŞLARINIDA ERZURUMA DOLDURDU AMACI NEYDİ BELLİ DEĞİL Kİ HERŞEY ORTADA...CANIM MİLLİYETCİ ERZURUM U NE HALE SOKTULAR TC NİN EN TEMİZ EN MİLLİYETCİ ŞEHRİ İDİ NE HALE GELDİ EY AKP ETTİĞİN KADAR HESAPTA VEREMEYESİN..MUNAFIKLAR VE YANDAŞLARI CANIM ERZURUM UMUZU NE HALE SOKTULAR....AMA BU MEMLEKETTE MİLLİYETCİLİK BİTMEYECEK PKK VE YANDAŞLARI DESTEKCİLERİ RAHAT RAHAT BURALARI KARIŞTIRAMAYACAKTIR...BUNA ERZURUM UN ERZURUMDA KALAN FAZLADA OLMASA YERLİ HALKI AMA AKP YANDAŞCISI OLMAYAN VATANDAŞLARI BUNA İZİN VERMEYECEKLERDİR..ALLAH EMNİYET GÜÇLERİMİZE YARDIM ETSİN..